Olduğun yerde çok var miAllah korusun canım aman dikkat gerçekten çocuklar ciddi anlamda risk altında yoksa birlik değilde
Kaynıyo resme canım benim benim gittiğim gün abartmıyorum hiç gelmediyse100 den fazla virüs testi pozitif çıkan vardı ki başka başka bölümlerde var bu sonuçlar gerçeği yansıtmıyo zannımcaOlduğun yerde çok var mi
Bmcede ya yarışı orda boşuna kapiyo virüsü eskiisi kadar ölüm yok ama bence kışın yine baslarKaynıyo resme canım benim benim gittiğim gün abartmıyorum hiç gelmediyse100 den fazla virüs testi pozitif çıkan vardı ki başka başka bölümlerde var bu sonuçlar gerçeği yansıtmıyo zannımca
Olmadığını onlardan duyduğumuz kadarıyla biliyoruz bence fazla ölğm oranlarıda bulaşanlarda entübelerde.. gerçekten Allah hepimize acısın yoksa işimiz çok zorBmcede ya yarışı orda boşuna kapiyo virüsü eskiisi kadar ölüm yok ama bence kışın yine baslar
Aynen valla yaOlmadığını onlardan duyduğumuz kadarıyla biliyoruz bence fazla ölğm oranlarıda bulaşanlarda entübelerde.. gerçekten Allah hepimize acısın yoksa işimiz çok zor
Baba mirasi :))) amaann sacma sapan seyler iste.Ne mirası
Ben de hic inanmiyorum rakamlara. Bi de yarin bayram hayirlisi artikOlmadığını onlardan duyduğumuz kadarıyla biliyoruz bence fazla ölğm oranlarıda bulaşanlarda entübelerde.. gerçekten Allah hepimize acısın yoksa işimiz çok zor
İnanmayın zaten çünkü ortalık kaynıyo insn içine girip görünce anlıyoBen de hic inanmiyorum rakamlara. Bi de yarin bayram hayirlisi artikrabbim hepimizi korusun
Senin de bayramin mubarek olsun canim. Nice saglikli yavrularinla musmutlu bayramlarin olsunKızlar hepinizin bayramı mübarek olsun inşAllah.. Nice sağlıklı huzurlu bayramlarımız olsun inşAllah
Amin canım benim hepimizin İnşAllahSenin de bayramin mubarek olsun canim. Nice saglikli yavrularinla musmutlu bayramlarin olsun
Accuk banadaBaba mirasi :))) amaann sacma sapan seyler iste.
OldumOldun mu
Adetim şuanHosgeldin canim. Adet gunun madem test yapsana bi
Hayırlısı be kuzum
Sağol canım çok teşekkür ederim iyim hamdolsunKarpuzluKurabiye çok geçmiş olsun umarım iyisindir. Dua nur Mavim25 Burberry3 kızlar nasılsınız, iyi bayramlar dilerim hepinize
İyi bayramlar canımKarpuzluKurabiye çok geçmiş olsun umarım iyisindir. Dua nur Mavim25 Burberry3 kızlar nasılsınız, iyi bayramlar dilerim hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?