Sen nasil oldun canim gecti mi oksuruk@3annem nerelerdesin canım nasıl oldun
Ne icin canim sogan kuru? Adet duzensizligi miKızlar nasılsınız soğan kürümü yaptim bekliyorum sogumasini
Geçti canım. Sen nasılsınSen nasil oldun canim gecti mi oksuruk
aynen kız bılemedımO zman senin geleceğini görüpde yaptılar ii düşün die
Dün bdv de cok takıldım heralde öğrencılık durumu hıc gelmedı aklıma dırek evlılık geldıÖğrenciyim
Kolay hamile kalmak içinNe icin canim sogan kuru? Adet duzensizligi mi
Estağfurullah canım salak deme onlar salak ki film altında yazmamışlar Sitarecik senin önünden atiyozaynen kız bılemedımsalak kafam benım
Kiizzzzzzz sen hamile misn aboooooNe icin canim sogan kuru? Adet duzensizligi mi
İy eziyet oKızlar nasılsınız soğan kürümü yaptim bekliyorum sogumasini
Estağfurullah canım salak deme onlar salak ki film altında yazmamışlar Sitarecik senin önünden atiyoz
Iyi bari bak sevindimGeçti canım. Sen nasılsın
O zaman tez zamanda olsun insallahKolay hamile kalmak için
Amanın çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum ya darısı bizim başımıza inşallahEvet☺ cok sukur
Amin canim insallahhAmanın çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum ya darısı bizim başımıza inşallah
Aminnn bacım aminnAmin canim insallahhcok tesekkur ederim. Duam hep sizlerle canim benim rabbim sana da isteyen herkese nasip etsin tez zamanda insallah Allahimm insallaahh
Yok canim bisey uygulamadim gecen ayda istemistim bu aya nasip olduAminnn bacım aminnbı kür uygulandnmı asko yoksa gelişi güzel mi
O neymiş öyle yeni duydumYok canim bisey uygulamadim gecen ayda istemistim bu aya nasip oldutek yaptigim sey gecen ay adetimin 3.gunu burada bi topikte gordum. Rahim masajimiydi ne.. adetin 3.gunu yapiliyomus dedim bu bi isaret olmali onu yaptim kendimce
Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin isteyen hrkeze de nasip eder inşallah çok sevndim başardın sonundaEvet☺ cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?