Allah yardım etsin şimdi daha zor uğraşmak bacım ya ablamda hamile bitane oğlu var oda senin gibi diyo bu ara hiç durmuyor sanki çocuklara ayan oluyorCocukla ugrasiyorum napim balim yaa bu ara nedense kuduruk.. aksi gibi hic halim yok. Simdide takilarimi bosaltti bilekligimi ayagina takmaya calisiyo
Valla sorma ben de suphelenmiyo degilim resmen hisseder gibiAllah yardım etsin şimdi daha zor uğraşmak bacım ya ablamda hamile bitane oğlu var oda senin gibi diyo bu ara hiç durmuyor sanki çocuklara ayan oluyor
Amin bacım cümlesine inşallahValla sorma ben de suphelenmiyo degilim resmen hisseder gibihayirlisi olsun artik :) amin canim sagolasin ablaninda hayirli olsun ve Allah yardimcisi olsun ☺
CanimmKizlarrrr
Günaydin nasılsınCanimm
İyiyim bacısı sen nasılsınGünaydin nasılsın
Hoşgeldin tatlımGünaydın benimde en ihtiyacım olduğu anda bu grubun karşıma çıkması gülmek eğlenmek güzel insanlar özlediğim şeyler bi süredir ben sero
Hoşbuldum canımHoşgeldin tatlım
Tanıtır mısın kendini KC yaşındasın evlimisin çocuğun varmıHoşbuldum canım
40 yaşındayım 24 yaşında bir kızım var boşandım :)Tanıtır mısın kendini KC yaşındasın evlimisin çocuğun varmı
Maşallah maşallah40 yaşındayım 24 yaşında bir kızım var boşandım :)
Teşekkür ederim sen bide kızla beni görsen ben minicik :) kız boylu yapılı :)Yok canım ne sıkması kurtulduğuma şükrettim :) zaten küçük gelindim zorla evlendirilmiştim akraba evliliği adamda kötüye dair herşey vardı ve uzun süre evli kalmak zorunda kaldım ama çok şükür kurtuldum kız için arada sırada meraba meraba mecburenMaşallah maşallahhakkınızdan hayırlısı buymuş demek ki sıkmayın canınızı neden boşandınız özel değilse
Anladım bacım Allah yardımcın olsunTeşekkür ederim sen bide kızla beni görsen ben minicik :) kız boylu yapılı :)Yok canım ne sıkması kurtulduğuma şükrettim :) zaten küçük gelindim zorla evlendirilmiştim akraba evliliği adamda kötüye dair herşey vardı ve uzun süre evli kalmak zorunda kaldım ama çok şükür kurtuldum kız için arada sırada meraba meraba mecburen
Çok şükür canım bugünümüze ama tabi kalıntıları ruhsal olarak çekiyorum Allah beterinden korusun sizler nasılsınız nerelerdensiniz ben istanbulAnladım bacım Allah yardımcın olsun
Bacısı bende ErzurumdaydımÇok şükür canım bugünümüze ama tabi kalıntıları ruhsal olarak çekiyorum Allah beterinden korusun sizler nasılsınız nerelerdensiniz ben istanbul
Kızın evli mi peki o neler yapıyorDadaşım benim ❤
Kızım bekar avukat yanında staj yapıyo çok akıllı uslu pırlanta gibi bi evlat Allah herkesin evladını bağışlasınKızın evli mi peki o neler yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?