Niyet ettik gülmeye😂🥰

Cocukla ugrasiyorum napim balim yaa bu ara nedense kuduruk.. aksi gibi hic halim yok. Simdide takilarimi bosaltti bilekligimi ayagina takmaya calisiyo
Allah yardım etsin şimdi daha zor uğraşmak bacım ya ablamda hamile bitane oğlu var oda senin gibi diyo bu ara hiç durmuyor sanki çocuklara ayan oluyor

Allah yardım etsin şimdi daha zor uğraşmak bacım ya ablamda hamile bitane oğlu var oda senin gibi diyo bu ara hiç durmuyor sanki çocuklara ayan oluyor
Valla sorma ben de suphelenmiyo degilim resmen hisseder gibi hayirlisi olsun artik :) amin canim sagolasin ablaninda hayirli olsun ve Allah yardimcisi olsun ☺

Maşallah maşallah hakkınızdan hayırlısı buymuş demek ki sıkmayın canınızı neden boşandınız özel değilse
Teşekkür ederim sen bide kızla beni görsen ben minicik :) kız boylu yapılı :)Yok canım ne sıkması kurtulduğuma şükrettim :) zaten küçük gelindim zorla evlendirilmiştim akraba evliliği adamda kötüye dair herşey vardı ve uzun süre evli kalmak zorunda kaldım ama çok şükür kurtuldum kız için arada sırada meraba meraba mecburen

Anladım bacım Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…