Niyet ettik gülmeye😂🥰

O neymiş öyle yeni duydum
Valla ben de hic bilmiyodum orada duydum ama dedim rabbimin isareti belki yapmam gerekiyo dedim yaptim orada yazmislardi ki masaj yapiliyo ve adet bittikten sonra bi daha adet olmuyosun yani hamile kaliyosun cok basit biseydi bacaklarimi yuksege kaldirdim. Ellerimle hafif baskiyla ama kasiklardan rahme cekiyosun oradan da gobek deligine kadar cekip birakiyosun ama gayet nazik. Kadinlarda rahim kayabiliyomus bu sekilde duzeliyomus guya

Evet rahim kaymasını duymuştum. Adet olduktan sonra deneyeyim. Tabi ilaç bitti bakalım kendi kendine adet olabilecek miyim

Evet rahim kaymasını duymuştum. Adet olduktan sonra deneyeyim. Tabi ilaç bitti bakalım kendi kendine adet olabilecek miyim
Insallah guzel olur hersey canim adetin 3.gunu yapiliyomus drne istersen bi zarari yok netice de belli mi olur belki bi faydasi vardir gercekten. Belki bana da faydasi oldu da oyle oldu bilmiyorum. Hatta topigi bulursam seni etiketlerim bakarsin yazilanlara

T
Tamm canım çok teşekkür ederim hamileler katlanıyor inşallah bidahaki ay bende haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…