Valla ben de hic bilmiyodum orada duydum ama dedim rabbimin isareti belki yapmam gerekiyo dedim yaptimO neymiş öyle yeni duydum
Amin kuzum cok tesekkur ederimHayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin isteyen hrkeze de nasip eder inşallah çok sevndim başardın sonunda
Evet rahim kaymasını duymuştum. Adet olduktan sonra deneyeyim. Tabi ilaç bitti bakalım kendi kendine adet olabilecek miyimValla ben de hic bilmiyodum orada duydum ama dedim rabbimin isareti belki yapmam gerekiyo dedim yaptimorada yazmislardi ki masaj yapiliyo ve adet bittikten sonra bi daha adet olmuyosun yani hamile kaliyosun cok basit biseydi bacaklarimi yuksege kaldirdim. Ellerimle hafif baskiyla ama kasiklardan rahme cekiyosun oradan da gobek deligine kadar cekip birakiyosun ama gayet nazik. Kadinlarda rahim kayabiliyomus bu sekilde duzeliyomus guya
Insallah guzel olur hersey canimEvet rahim kaymasını duymuştum. Adet olduktan sonra deneyeyim. Tabi ilaç bitti bakalım kendi kendine adet olabilecek miyim
Tamm canım çok teşekkür ederimInsallah guzel olur hersey canimadetin 3.gunu yapiliyomus drne istersen bi zarari yok netice de belli mi olur belki bi faydasi vardir gercekten. Belki bana da faydasi oldu da oyle oldu bilmiyorum. Hatta topigi bulursam seni etiketlerim bakarsin yazilanlara
Insallah canim benimT
Tamm canım çok teşekkür ederimhamileler katlanıyor inşallah bidahaki ay bende haber veririm
Tamm canm etiketlersen sevinirimInsallah canim benimbaktim ama bulamadim yaa suan bulursam etiketlerim mutlaka konuyla ilgili baska topikler var ama onu bulamadim
İnşallah canım bir senedir bekliyoz bebisiO zaman tez zamanda olsun insallah
Napiyon
Helal olsun bı cevap veren sen oldunNapiyon
Geldimmm naber canim
Insallah canim sifa olsunİnşallah canım bir senedir bekliyoz bebisi
Gördüm canım adet olduktan sonra deneyeceğim inşallahMavim25 buldum canim okudugum yeri :) oraya da etiketledim seni. Ben orada duyup arastirmistim. Meger bayaa bilinen biseymis.
Valla insallah sifa olsuunnG
Gördüm canım adet olduktan sonra deneyeceğim inşallah
Amin bacım inşallah artık düşünmeyi bıraktım ya ne zaman olursa artıkValla insallah sifa olsuunn
Aynen oyle sen kendini rahatlat kafani dagit bol bol iyi gelecekAmin bacım inşallah artık düşünmeyi bıraktım ya ne zaman olursa artık
Sen nasılsın canım. Nasıl gidiyorAynen oyle sen kendini rahatlat kafani dagit bol bol iyi gelecek
Cocukla ugrasiyorum napim balim yaa bu ara nedense kuduruk.. aksi gibi hic halim yok. Simdide takilarimi bosaltti bilekligimi ayagina takmaya calisiyoSen nasılsın canım. Nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?