Trafoya yakınım gel bi kablo atarık
He vallah yaa onu bilem paraya çevirdiler ya ne diyeyimPahalı hacım pahalı
Canımız sağolsun da bacım gerisi olur Allah'ın izniyleHe vallah yaa onu bilem paraya çevirdiler ya ne diyeyim
Olmmeeezzzz bn doktordan isterim yanlış malis bişi yaparsınTrafoya yakınım gel bi kablo atarık
Aynen kuzum valla herşey çok pahalı İnan markete gitmeye çekiniyorum bu nedir diyorum her gittiğimdeCanımız sağolsun da bacım gerisi olur Allah'ın izniyle
Bu virüsten sonra iyice artacak gibi geçim çok zor bu zamandaAynen kuzum valla herşey çok pahalı İnan markete gitmeye çekiniyorum bu nedir diyorum her gittiğimde
Güven bana alentirik idare başkan yardımcısıyımOlmmeeezzzz bn doktordan isterim yanlış malis bişi yaparsın
Evet canım aynen Rabbim yardımcımız olsun iyice çöktü herşeyBu virüsten sonra iyice artacak gibi geçim çok zor bu zamanda
Bebeler nasıl haberin varmı özlemişsinizdir şimdiEvet canım aynen Rabbim yardımcımız olsun iyice çöktü herşey
İsin içinde ikinz varsaniz olmazzz bacım olmazzzz hayatta olmaz
Kavuştum kuzum bugün hamdolsun iyi yavrucuklarBebeler nasıl haberin varmı özlemişsinizdir şimdi
Ara kablo var tornavida pense herşey var ama sen bilirsin bacım alentiriksiz kal o zaman ne deyimİsin içinde ikinz varsaniz olmazzz bacım olmazzzz hayatta olmaz
Haa ben varsam fena halde elentirink veririm sana
İyi canım çok şükür çok sevindim rabbim bidaha yaşatmasınKavuştum kuzum bugün hamdolsun iyi yavrucuklar
Bende aynını dedim bacım dinlemiyor illa kaçak kullanmam diyorHaa ben varsam fena halde elentirink veririm sana
Amin canım benim hiçbirimize yaşatmasın inşAllahİyi canım çok şükür çok sevindim rabbim bidaha yaşatmasın
Anane nasıl oldu kuzumİyi canım çok şükür çok sevindim rabbim bidaha yaşatmasın
Hastanede bacım yatıyor ama durumu iyi çok şükürAnane nasıl oldu kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?