Bacım bizde kaçak yok herşey orjinalindenBende aynını dedim bacım dinlemiyor illa kaçak kullanmam diyor
Çok sevindim canım benim Rabbim daha iyi etsin inşAllahHastanede bacım yatıyor ama durumu iyi çok şükür
Çok şükür canım hep öyle Allahım harama bulaştırmasınBacım bizde kaçak yok herşey orjinalinden
Kız öyle değil. Sizin orda santral varmış ya orijinal olarak bağlayacağızÇok şükür canım hep öyle Allahım harama bulaştırmasın
Kız öyle değil. Sizin orda santral varmış ya orijinal olarak bağlayacağızDua nur hiç korkmaya gerek yok
Ben açıklıyorum bebem sen sıkıntı etmebenim kafa daha gelemedi yerine
Sağol yavrumBen açıklıyorum bebem sen sıkıntı etme
Sağ olasın bacım
Napiyon canmSağ olasın bacım
Napiyim canım oturuyorumNapiyon canm
İyiyim bende canısı annem bende oturuyoruzNapiyim canım oturuyorumsen napıyorsun nasılsın
Yaaa ne güzel insanın annesi gibi yok. Ve insan büyüyünce anlıyor anneliğin kıymetiniİyiyim bende canısı annem bende oturuyoruz
Gerçekten de öyle anne başka birşey sen yakinmisin anneneYaaa ne güzel insanın annesi gibi yok. Ve insan büyüyünce anlıyor anneliğin kıymetini
Çok şükür aynı şehirdeyizGerçekten de öyle anne başka birşey sen yakinmisin annene
Bizim 2-3 saat kadar çekiyor bacısıÇok şükür aynı şehirdeyizgidip geliriz birbirimize
Yaaa baya çokmuş. Gönüller bir olsunBizim 2-3 saat kadar çekiyor bacısı
Aynen öyle bacımYaaa baya çokmuş. Gönüller bir olsun
Takip ettiğim kadarıyla sen de bebek istiyorsunAynen öyle bacım
Ayy kuzum ya evet çok istiyorum. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallahTakip ettiğim kadarıyla sen de bebek istiyorsunRabb'im tez vakitte nasip eder inşallah güzel annee
Bugün gittim doktora adetim bitince üçüncü gün gideceğim. İnşallah bu ay olur.Ayy kuzum ya evet çok istiyorum. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallahacaba gerçekten olabilecek miyim anne. Sen ne yaptın çekildinmi film en son konuştuğumuz da çekileceğini söylemiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?