İnşallah canım senin gibi pozitif düşünebilirimBugün gittim doktora adetim bitince üçüncü gün gideceğim. İnşallah bu ay olur.Her ay kendimi hamile sanıyorum ve her ay adet geliyor bazen inceliyorum belki yerleşme kanamasıdır diye Rabbim nasip eder inşallah üzülme şöyle düşün Allah'ın her şeye gücü yeter sadece ol der. Allahu Teala vermiyorsa vakti saati vardır. Ben inanıyorum. Tüm bekleyen kardeşlerimin olacak ve eski günleri yad edeceğiz. Ne çok üzülürdük ne ağlardık diyeceğiz. Hatta sonunda kahvemi yapıp oturabildim çok şükür diye hayıflanacagız. Güzel günler çok yakın
Valla biraz yorucu gidiyo canim. Belim basim baya zorluyo. Bi de cocuk uyumadi bi turlu bayilicam sonunda
Aynen ben de pek takilmam yaa cok cok nadir bi goz gezdirir cikarim. evet aliskanlikla alakali sanirimİyiyim canım şükür çok fazla girmiyorum canım oraya alışkanlık olması lazım ama işte sosyal medya özürlü biri olarak pek kullanmayı bilmiyorum
Emin ol diyeceksiniz. Daha neler diyeceksiniizz mavimleBugün gittim doktora adetim bitince üçüncü gün gideceğim. İnşallah bu ay olur.Her ay kendimi hamile sanıyorum ve her ay adet geliyor bazen inceliyorum belki yerleşme kanamasıdır diye Rabbim nasip eder inşallah üzülme şöyle düşün Allah'ın her şeye gücü yeter sadece ol der. Allahu Teala vermiyorsa vakti saati vardır. Ben inanıyorum. Tüm bekleyen kardeşlerimin olacak ve eski günleri yad edeceğiz. Ne çok üzülürdük ne ağlardık diyeceğiz. Hatta sonunda kahvemi yapıp oturabildim çok şükür diye hayıflanacagız. Güzel günler çok yakın
Allah yardımcın olsun canım ya yardım edecek kimse yokmu yakının daValla biraz yorucu gidiyo canim. Belim basim baya zorluyo. Bi de cocuk uyumadi bi turlu bayilicam sonunda
Annem geldi bugun ama yegenimle gelmis vallahi benim cocuktan daha cok ugrastim onunla inan suan yeni uzandim bi tansiyonum dustu sanirimAllah yardımcın olsun canım ya yardım edecek kimse yokmu yakının da
Anladm kuzum biraz dinlen kendini çok yormamaya çalış yinedeAnnem geldi bugun ama yegenimle gelmis vallahi benim cocuktan daha cok ugrastim onunla inan suan yeni uzandim bi tansiyonum dustu sanirim
Sağolsun enişten öyle bı elenktirink verio ki carpiliyomAra kablo var tornavida pense herşey var ama sen bilirsin bacım alentiriksiz kal o zaman ne deyim
İnşallah Rabb'im nasip ederseEmin ol diyeceksiniz. Daha neler diyeceksiniizz mavimle
Cok sagol kuzumAnladm kuzum biraz dinlen kendini çok yormamaya çalış yinede
Tövbe yarabbiSağolsun enişten öyle bı elenktirink verio ki carpiliyom
Ah bendensin canım o zaman yalnız değilmişim yaniAynen ben de pek takilmam yaa cok cok nadir bi goz gezdirir cikarim. evet aliskanlikla alakali sanirim
Geçmiş olsun canım iyi mi bebişAnnem geldi bugun ama yegenimle gelmis vallahi benim cocuktan daha cok ugrastim onunla inan suan yeni uzandim bi tansiyonum dustu sanirim
Aman yarabbim enişte alentirik idaresinde çalışıyo galiba MaşAllahSağolsun enişten öyle bı elenktirink verio ki carpiliyom
Ayyy yok nrdeeeeeAman yarabbim enişte alentirik idaresinde çalışıyo galiba MaşAllah
Nerden geliyo bu kaynak o zamanAyyy yok nrdeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?