Evliligimde yaa elektrink mevzuuu. Derin konular simdi uymaz burayaNe yaşadın uleyn
Öylelerini bi tutucan saçından görücekteBence de ozgurluk boyle ama edepsizlik baska bisey. Cezbetmeye baktirmaya ayartmaya calismak
Allah affetsin de kuzumOnlari görünce belki onlar yanarken ben yanmam diyomköşeden kaçarım
Cem yilmazin var ya baktin cennet tabelasi g.tun g.tun yanasicanOnlari görünce belki onlar yanarken ben yanmam diyomköşeden kaçarım
Heheytt ve yavrum bura ne elentrinkli konular gördüEvliligimde yaa elektrink mevzuuu. Derin konular simdi uymaz buraya
Al benden de o kadar. Tiksinc..Öylelerini bi tutucan saçından görücekte
Elenktriksiz konu olur benimkii yaniiiHeheytt ve yavrum bura ne elentrinkli konular gördü
Çarpılcaz kız gece gece Allahım koruCem yilmazin var ya baktin cennet tabelasi g.tun g.tun yanasicantoobe yarabbimm
Merak ettim şimdi haElenktriksiz konu olur benimkii yaniii
Sen illa anlattırıcan yani bak ben soruyormuyum hayır içim gidiyo ne oldu demek istiyorum anlat kız ne var demekte istiyorum ama tutuyorum kendimiMerak ettim şimdi ha
Yaa cinsel yonden cok sorunlarimiz vardi. Yani oyle basit degil aylarca hatta yillarcaMerak ettim şimdi ha
Aman Allahım nasıl denk gelmiş yaa büyük konışmucan işte valla ben artık daha çok inanıyorum bunaYaa cinsel yonden cok sorunlarimiz vardi. Yani oyle basit degil aylarca hatta yillarcaev arkadasi gibiydik oyle yasadim. Evliligimizin basindan beri. Ve ben evlenmeden once demistim ki aman haa cinsellik onemli
Ah huyum batsınSen illa anlattırıcan yani bak ben soruyormuyum hayır içim gidiyo ne oldu demek istiyorum anlat kız ne var demekte istiyorum ama tutuyorum kendimi
Ula 2. Uşağı nasıl yaptın. Yoksa sarhoşmuydunYaa cinsel yonden cok sorunlarimiz vardi. Yani oyle basit degil aylarca hatta yillarcaev arkadasi gibiydik oyle yasadim. Evliligimizin basindan beri. Ve ben evlenmeden once demistim ki aman haa cinsellik onemli
Gulerim aglanacak halimeAman Allahım nasıl denk gelmiş yaa büyük konışmucan işte valla ben artık daha çok inanıyorum buna
Aşkım erkek bahane olarak niye kullansn beynim yandıVe ne bir istek ne bi caba olmadan... bunu bi cok erkek cok rahat bahane olarak kullanirdi ama ben yapmadim.
Suan biraz duzelme var gibiUla 2. Uşağı nasıl yaptın. Yoksa sarhoşmuydun
Ha şimdi anladımGulerim aglanacak halimeve ilk defa balayinda konusmustum bak ben seni uyardim bu sekilde olmaz soyle soyle hissediyorum falan diye. Ama olmadi evet buyuk konustum sanirim
Olsun Gülmek her zaman güzeldir can kuşumGulerim aglanacak halimeve ilk defa balayinda konusmustum bak ben seni uyardim bu sekilde olmaz soyle soyle hissediyorum falan diye. Ama olmadi evet buyuk konustum sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?