Niyet ettik gülmeye😂🥰

Yaa cinsel yonden cok sorunlarimiz vardi. Yani oyle basit degil aylarca hatta yillarca ev arkadasi gibiydik oyle yasadim. Evliligimizin basindan beri. Ve ben evlenmeden once demistim ki aman haa cinsellik onemli
Aman Allahım nasıl denk gelmiş yaa büyük konışmucan işte valla ben artık daha çok inanıyorum buna

Ve ne bir istek ne bi caba olmadan... bunu bi cok erkek cok rahat bahane olarak kullanirdi ama ben yapmadim.

Aman Allahım nasıl denk gelmiş yaa büyük konışmucan işte valla ben artık daha çok inanıyorum buna
Gulerim aglanacak halime ve ilk defa balayinda konusmustum bak ben seni uyardim bu sekilde olmaz soyle soyle hissediyorum falan diye. Ama olmadi evet buyuk konustum sanirim

Gulerim aglanacak halime ve ilk defa balayinda konusmustum bak ben seni uyardim bu sekilde olmaz soyle soyle hissediyorum falan diye. Ama olmadi evet buyuk konustum sanirim
Olsun Gülmek her zaman güzeldir can kuşum ama özel değilse sorun kimdeydi onu anlayamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…