Askm eşim uyuşmasını beklemediEsin bu durumdan memnunsa sorun yok. Uyusmasi onemli zaten. Bi de oyle nadir degildi yoktu yanisuan duzeldi gibi ama emin olamiyorum ben sanki uzun surmez gibi diyorum ama insallah degildir
Hemen bi üçlü bağlayalım sanaBenim belim tutuldu şarj kablosuna yetişeyim diye
Bu da iyi taktikAskm eşim uyuşmasını beklemedinerde yakaladiysa artıkın baktı bende bişey yk bebe olcak diyip devam ediyor ne yazık ki tecavüze ugruyorum
İnşAllah canım herkes yaşadığını bilir umarım tekrar yaşamazsın aynı şeyleri.. Allahım daha güzel günler göstersin inşAllahEsin bu durumdan memnunsa sorun yok. Uyusmasi onemli zaten. Bi de oyle nadir degildi yoktu yanisuan duzeldi gibi ama emin olamiyorum ben sanki uzun surmez gibi diyorum ama insallah degildir
Olur yolla gelsinHemen bi üçlü bağlayalım sanatrafoculuk boşuna gitmesin
Ahhh amin kuzummm aminn insallah. Rabbim yasatmasin kimseye bu durumuİnşAllah canım herkes yaşadığını bilir umarım tekrar yaşamazsın aynı şeyleri.. Allahım daha güzel günler göstersin inşAllah
Askm eşim uyuşmasını beklemedinerde yakaladiysa artıkın baktı bende bişey yk bebe olcak diyip devam ediyor ne yazık ki tecavüze ugruyorum
O kaçtı yavvvv
Yoo niye gec oluyomus yafDene sende diycem de çok geç kaldim
Kız hamile degilmisin çocuk yapacaz deme adama zaten yapmış çocukYoo niye gec oluyomus yaf
Dayanamadı zavallimO kaçtı yavvvv
Kiz bahane mi yokKız hamile degilmisin çocuk yapacaz deme adama zaten yapmış çocuk
Haa ozman o iş sendeKiz bahane mi yokcocuga fitamin lazimmis derimm elenktrikk derimm
İyi geceler bacıneyse kizlar ben cikiyorum simdilik iyi geceler gorusuruuzz
Allah iyiliğini versin kız İnan hiç bi bilgim yok nerden geldi onuda bilmiyorum vallaDayanamadı zavallimasqo sana ne sorcam. Sen şimdi pro başkan oldun ya ekran kırmızı mi nolur anlat bizede hadi lütfen lütfen
Allah seniKiz bahane mi yokcocuga fitamin lazimmis derimm elenktrikk derimm
İyi geceler kuzumneyse kizlar ben cikiyorum simdilik iyi geceler gorusuruuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?