Niyet ettik gülmeye😂🥰

Aşkım erkek bahane olarak niye kullansn beynim yandı sen mi soğuktun
Yok kiz oole degil. Dusunsene erkek evleniyo kadin istemiyo iliski. Adam icin cinsellik onemli hatta daha once uyarmis. Ama kadinda tik yok. Istek yok, caba yok hic bisey yok. Erkekler der ya ihmal etti beni cok diye. Onun gibi yani kullanirlardi ama ben yapmadim bilmem anlatabildim mi

Askm rabbim daha büyük sorun vermesin inşallah zamanla güzelir ek gıda falan denedin mi. Keçi boynuzu falan
Denedim canim ama i ihh aseksuel ona sevgi sefkat yetiyo cinsellik sonraki asama onda. Bunu da yasamayan bilemez bu zaten buyuk bi sorun aslinda tahmin bile edemeyeceginiz yikimlar yapiyo. Ama yine de rabbim beterinden korusun tabii bugunu aratmasin. Insallah gercekten duzelmistir inanamasam da

Askm ben biraz öyleyim eşin gibi. İstek çok yok. Nadiren aklıma gelir. Adet döneminde olursa olur yoks hicnaramam

Askm ben biraz öyleyim eşin gibi. İstek çok yok. Nadiren aklıma gelir. Adet döneminde olursa olur yoks hicnaramam
Esin bu durumdan memnunsa sorun yok. Uyusmasi onemli zaten. Bi de oyle nadir degildi yoktu yani suan duzeldi gibi ama emin olamiyorum ben sanki uzun surmez gibi diyorum ama insallah degildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…