Niyet ettik gülmeye😂🥰

Yaa babam cok degisik bi insandi rabbim merhametiyle muamele etsin kiracimizdan kirayi alirken her ay sorardi bu ay is yaptin mi diye. Eger yaptim derse alirdi kiranin tamamini, eh iste derse yarisini alirdi, pek is yoktu derse de o ay hic almazdi. O merhametliydi insanlara Allah ta ona merhametiyle muamele etsin insallah

Uykusuz Koala bu arada Sağlıkla gelsin
Hayırlı olsun
Allah razi olsun kuzum isteyen herkese nasip olsun ben vakit kaybedince çok sinir olmuştum kimsecikler aynı duruma düşsün istemiyorum sorun olduğundan değil de bence her evlenen kontrolden geçmeli diye düşünüyorum burası gülmeli bir topikti depresif bir moda sokmayayım

Aa hamile misin Allah tamamina erdirsin. Saglicakla kucagina al insallah gulmek esas ama sadece ve sadece de komik seyler anlatacak degiliz ya gulmek eglenmek ve dertlesmekte olabilir bence neticede maksat mubabbet hayatin icinde de hersey var ☺ ayrica bak sonu guzel bisey kimseyi daraltmaz aksine umut olur birilerine belki

Ne kadar güzel yazdın öyle çok çok haklısın Evet hamileyim Allah razı olsun darısı isteyen herkese nasip olsun inşallah Bu forumda birsürü kişi bana umut oldu, bende beni bulanlara umut olayım bu hoşuma gider.❤

Ben de istiyorum bu ay umitliyim Allah nasip ederse belki bende guzel bi haber veririm canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…