Amin bacısı. Bilmiyorum bakalım artıkAaaa yildonumu muu :) allah nice mutlu yillar nasip etsin canim. Vardir belki bi surprizi
Amin canım inşallahAaaa nice nice huzurlu sağlıklı sevgi dolu senelere inşAllah canım❤
Allah razi olsun kuzum isteyen herkese nasip olsun ben vakit kaybedince çok sinir olmuştum kimsecikler aynı duruma düşsün istemiyorum
Aa hamile misin Allah tamamina erdirsin. Saglicakla kucagina al insallahAllah razi olsun kuzum isteyen herkese nasip olsun ben vakit kaybedince çok sinir olmuştum kimsecikler aynı duruma düşsün istemiyorumsorun olduğundan değil de bence her evlenen kontrolden geçmeli diye düşünüyorum burası gülmeli bir topikti depresif bir moda sokmayayım
HosgeldinnBende geliyim mi
HosbuldumHosgeldinn
Gel koşşş gelBende geliyim mi
Koş sevim koş gibi oldu kizGel koşşş gel
Ne kadar güzel yazdın öyle çok çok haklısınAa hamile misin Allah tamamina erdirsin. Saglicakla kucagina al insallahgulmek esas ama sadece ve sadece de komik seyler anlatacak degiliz ya gulmek eglenmek ve dertlesmekte olabilir bence neticede maksat mubabbet hayatin icinde de hersey var ☺ ayrica bak sonu guzel bisey kimseyi daraltmaz aksine umut olur birilerine belki
Ben de istiyorum bu ay umitliyim Allah nasip ederse belki bende guzel bi haber veririm canimNe kadar güzel yazdın öyle çok çok haklısınEvet hamileyim Allah razı olsun darısı isteyen herkese nasip olsun inşallah Bu forumda birsürü kişi bana umut oldu, bende beni bulanlara umut olayım bu hoşuma gider.❤
Yaaa öyle miiBen de istiyorum bu ay umitliyim Allah nasip ederse belki bende guzel bi haber veririm canim
İyiyim hamd olsun sen nasılsınNasılsın ablasının gülü
Ben de istiyorum bu ay umitliyim Allah nasip ederse belki bende guzel bi haber veririm canim
Yorgunumİyiyim hamd olsun sen nasılsın
Amiiinnndualarımız seninle ve tüm isteyenlerle tez zamanda inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?