Oo maşallah erkencisinBende 23 yaşındaym iki çocuk annesyim deli doluyumdur accuk dobrayimdir bakma öyle eşim gelmesin die dua etmeler hamilelik dışında çok seviyorum kaçarak evlndik macera olsun die kaçırmış beni
Bak aynen ama klima ii yaYemin ederim hiç sevmiyorum. Bide sıcak yapış yapış
Başka sefere diyelimYok kız şimdi konuştum bizimkiler de birşey yokmuş. Benden iyi. Hala gözüm aymadi
Erken deme bn istemdim iKinciyiOo maşallah erkencisin
Nerelisin
Niye kız büyüt çıksın aradanErken deme bn istemdim iKinciyiElâzığliyim ama Diyarbakır a gelin geldm
Hiç çekilmiyor. Olsa da çekilmez. Ben sevmiyorum öyle vıcık vıcıkAmaniii çekilmez öylede
Güzeldir memleketimNiye kız büyüt çıksın aradan
Elazigin merkezini iyi bilirim akrabalarim var orda
Vıcık vıcık sıcak sıcak yapış yapis he tam bacısı bende soğudum hemen avukatımi araycam yapamam böyle benHiç çekilmiyor. Olsa da çekilmez. Ben sevmiyorum öyle vıcık vıcık
tanıdık varsa banada gönder. Yeter gayriVıcık vıcık sıcak sıcak yapış yapis he tam bacısı bende soğudum hemen avukatımi araycam yapamam böyle ben
Yaz kızım 05*********** adımı vrmen yeterli o kadar iyi ki hiç adliyeye gitmene gerek yoktanıdık varsa banada gönder. Yeter gayri
Ohh Ohh yandan yandanYaz kızım 05*********** adımı vrmen yeterli o kadar iyi ki hiç adliyeye gitmene gerek yok
Abidik gubidik tırıst tırıst yandan yandan bilmem neOhh Ohh yandan yandan
Hadi ben kaçarAbidik gubidik tırıst tırıst yandan yandan bilmem ne
Adama çay vereyim kız. Kaç saattir yüzüne bakmıyorum düzgünNereye
Yeni bosaniyodun kabul etmem çayı geri alAdama çay vereyim kız. Kaç saattir yüzüne bakmıyorum düzgün
Etmem mi canimm valla her kendime ettigimde burdakilere de ediyorumTekrar yapayım olmazsa inşallah canm dua et sende
Küçücük merhametim gelmişti deYeni bosaniyodun kabul etmem çayı geri al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?