AynenInsan iki kelam daha eder dimi bilmedigimiz seyi soole
Ne gıcık aliyom ya bu kadın doğum danKız deme bende çocuk için tedavi görüyorum beni de elleyen ekleyen
Yaa ben ablamda birebir sahit oldugum icin inanilmaz guveniyorum tabii ki once nasip kismetBnde inciri duydum
Her gittiğimde parmak atan atanaNe gıcık aliyom ya bu kadın doğum dan
Zorlarina gidiyo bence doktor kadar olmadılar dieHer gittiğimde parmak atan atanaeşim diyo benden çok ekledi doktorlar
Asla tedaviyi birakma ama 21 gun bekletiyosun hazirlayip sonra 21 gun yeniyo ve 1 kasik iciliyo. Ama denediysen tabii bisey diyememBurberry3 denedim bacım onuda 15 gün denedim bıraktım. Ben pko hastasıyım. Ondan dolayı tedaviyi bırakmak istemiyorum.
Ablamda tedavi surecinde yapti zsten canimBurberry3 denedim bacım onuda 15 gün denedim bıraktım. Ben pko hastasıyım. Ondan dolayı tedaviyi bırakmak istemiyorum.
Diicen gel kiskaniyosannn :)))Zorlarina gidiyo bence doktor kadar olmadılar die
Olmazzzz günümü görmek istemiyorumDiicen gel kiskaniyosannn :)))
Tekrar yapayım olmazsa inşallah canm dua et sendeAblamda tedavi surecinde yapti zsten canim
O iş var ya bana zulüm gibi geliyorDiicen gel kiskaniyosannn :)))
Git gelBen bi gidip geliyorum kizlar
Gözün aydın diyelim miKızlarkv köyünü karantinaya almışlar.
Bende gidecektim. Gitseydim şuan bende karantina da olacaktım. İnanmıyorum
Bizim market var geç geliodu haliyle bende 9 desen 5. Rüyada idim
Bende 23 yaşındaym iki çocuk annesyim deli doluyumdur accuk dobrayimdir bakma öyle eşim gelmesin die dua etmeler hamilelik dışında çok seviyorum kaçarak evlndik macera olsun die kaçırmış benisen de anlatsana kendini
Yemin ederim hiç sevmiyorum. Bide sıcak yapış yapışDaha neler
Yok kız şimdi konuştum bizimkiler de birşey yokmuş. Benden iyi. Hala gözüm aymadiGözün aydın diyelim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?