Rabbim en kisa zamanda yasatsin sana da insallahKız yemin ederim inan ki ben can atardım. O anı yasabilmek için.
Aynen yaRabbim en kisa zamanda yasatsin sana da insallahsenden de dinleyelim uyumuyolar yoruyolar naralarini da gor
Amanın ne güzelCocuk yapisti sorma gitmiyo babasina mama yapiyorum
İnşallah inşallah razıyım hepsineRabbim en kisa zamanda yasatsin sana da insallahsenden de dinleyelim uyumuyolar yoruyolar naralarini da gor
Canim simdi bisey dicem de kararsizim. Yanlis anlamandan cekindim acikcasiKız yemin ederim inan ki ben can atardım. O anı yasabilmek için.
De kuzumCanim simdi bisey dicem de kararsizim. Yanlis anlamandan cekindim acikcasi
Ben gitmiyorum bacısı. Açmaya utanırım ben öyleBenim Finduklarim lazer e falan gidiyonuz mu
Ay ya deme oyle bende gitmem haaBen gitmiyorum bacısı. Açmaya utanırım ben öyle
Haydi sor sorEvet okuyoruz sor bakem
Valla ben düğünde bile gitmedim. Kendim yaptımAy ya deme oyle bende gitmem haa
Simdi senin cok olmamis gerci ama incir zeytinyagi kuru var ya onu hic denedin mi? Yanlis anlamani hic istemem. Ablaminda olmadi uzun yillar simdi bir cocugu var allah bagislasin. O o kadar cok kur falan denemisti ki kizardi boyle tavsiyeye. Ama babam inatla ona bu incir kurunu yapmisti. O ay doktor sen ne yaptin boyle bi suru yumurtan var ve kaliteli demisti simdi dua ediyor iyi ki yapmis babam diye. Onu bi denesen acabaDe kuzum
Kız öyle dedin dur ne anlatayımBen gitmiyorum bacısı. Açmaya utanırım ben öyle
Sormiicam kiz soyliicektimHaydi sor sor
Valla düşünüyorum amaValla ben düğünde bile gitmedim. Kendim yaptım
Insan iki kelam daha eder dimi bilmedigimiz seyi sooleKız öyle dedin dur ne anlatayımbn yni evliyken enfeksiyon sahibi sanki bendim hep bnde bulunurdu velet kaç dfa gttim doktora hep bakrdi en son eşime ddim ki valla biilmiyor bu herif gel bska doktra gidelim bna dedi ki he az gördü bu adam sıra başka nyse gttik bnde bska doktra çaktım ama bayandı tabi bu doktor iki üç dfa bakti ddi evet baya enfksyn var bnde esimin sinirini ondn cikrdim dedim eee biliyoz enfksyn var esimin görmedigi
kadr sen gördün sdce enfksyn mu gördün
Bnde inciri duydumSimdi senin cok olmamis gerci ama incir zeytinyagi kuru var ya onu hic denedin mi? Yanlis anlamani hic istemem. Ablaminda olmadi uzun yillar simdi bir cocugu var allah bagislasin. O o kadar cok kur falan denemisti ki kizardi boyle tavsiyeye. Ama babam inatla ona bu incir kurunu yapmisti. O ay doktor sen ne yaptin boyle bi suru yumurtan var ve kaliteli demisti simdi dua ediyor iyi ki yapmis babam diye. Onu bi denesen acaba
Kız deme bende çocuk için tedavi görüyorum beni de elleyen ekleyenKız öyle dedin dur ne anlatayımbn yni evliyken enfeksiyon sahibi sanki bendim hep bnde bulunurdu velet kaç dfa gttim doktora hep bakrdi en son eşime ddim ki valla biilmiyor bu herif gel bska doktra gidelim bna dedi ki he az gördü bu adam sıra başka nyse gttik bnde bska doktra çaktım ama bayandı tabi bu doktor iki üç dfa bakti ddi evet baya enfksyn var bnde esimin sinirini ondn cikrdim dedim eee biliyoz enfksyn var esimin görmedigi
kadr sen gördün sdce enfksyn mu gördün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?