Ooooooooooooo bu saate temizlik mi kalır bacımsuuuu bitti temizliğimTemizlik yap azcik
Simdiden enerji depola iste canim fena miileride ararsin bu bos anlarini bak suan mesela dizimi emiyo benim ki bi eliyle de tirmaliyo
Bnim kaç gündür çok geç bitioOoooooooooooo bu saate temizlik mi kalır bacımsuuuu bitti temizliğim
Başım ağrıdı telefon ekranına baka bakaNe habersiniz gencler
Benim aynı durumda TV bak, telefon bak beynim uyuştuBaşım ağrıdı telefon ekranına baka baka
Bağımlılık ypiorBaşım ağrıdı telefon ekranına baka baka
KK bağımlılıktırBağımlılık ypior
Burdayım bacısıNerdesin sen
Anam geldim geldim. Bende bir bebek var Dost başına diyeyimmde belki düzelir dostlar hürmetine
Kesinlikle
Valla suan benimkinin halini gorsen mama sandalyesinden asagi boca etti muz puresiniAnam geldim geldim. Bende bir bebek var Dost başına diyeyimmde belki düzelir dostlar hürmetine
Uyumuyor uyumuyor
Hayat bebek bakmaktan wc ye gidip gelen evlatlarımun totosunu silmekten ibaret. Sen sor ben söyliyim başka ne var bilmiyorum
Bu arada hosgeldin :)Kesinlikle
Hoş geldin bacımAnam geldim geldim. Bende bir bebek var Dost başına diyeyimmde belki düzelir dostlar hürmetine
Uyumuyor uyumuyor
Hayat bebek bakmaktan wc ye gidip gelen evlatlarımun totosunu silmekten ibaret. Sen sor ben söyliyim başka ne var bilmiyorum
Kız sen bizim kalabalık Aile sevenler topüğündeki hatunsun demi. Profilini değişmişsinValla suan benimkinin halini gorsen mama sandalyesinden asagi boca etti muz puresinisonra her yere sivadi, bastan ayaga kendine de sivadiii simdi onu banyoya sokucam yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?