Çeşme başında kuruyasin evde kal demekO neydi gız
Çeşme başında kuruyasin evde kal demek23 yıllık Elâzığliyim ğistik ne hayla bilmiyom
Ayyyyy ne güzel gel gel ama depremden bişi kalmadı ki be gülüm
Anammm , abim taşındı orda. 3.yılı
Şimdi anam ablam orda. Bende gelmeyi düşünüyorum.
Yavrum ya ben gelsem gezmeye değil abimin kardeşlerimi görmeye gelirim. Allah tekrarından esirgesin.Ayyyyy ne güzel gel gel ama depremden bişi kalmadı ki be gülüm
Aile hekiminde yaptirdigim testler hep ertesi gun cikiyo benim canim. Sanirim ben de adet olucam ayni kramplar agrilar basladi ☹ onun siniri de basladiEn iyisini düşünmüşsen bacım.
Bugun çok yoruldum bahçede.
Regl geçti galiba ondan çok gergin sinirli bi hallerdeyim.
Aile hekimine gidip kan vercem. Acaba aynı gün netten baksm çıkar mı sonuç.
Ne guzel bizim oyle bahce imkanimiz falan yok eve tikildik kaldik valla bisey degil psikolojim bozulacak su virus bi bitse fildir fildir gezicem kismetseÇık küçük daha. Benimkiler 7 ve 4 yaşında. Sabahtan beri park Bahçe koşturuyorlar uyurlar artık
He ya büyük nimet. Apartmanâ ait ama en çok biz 3 ,5 komşu kullanıyoruz. Geçen sene bebeği orda büyüttüm. Bu senede öyle geçer. İmkanın olsa böyle bir siteye taşınsanNe guzel bizim oyle bahce imkanimiz falan yok eve tikildik kaldik valla bisey degil psikolojim bozulacak su virus bi bitse fildir fildir gezicem kismetse
Hepimizde oluyor o sinirAile hekiminde yaptirdigim testler hep ertesi gun cikiyo benim canim. Sanirim ben de adet olucam ayni kramplar agrilar basladi ☹ onun siniri de basladi
Gez valla ya. En çok çocuklu annelerin ihtiyacı var. Bide çocuklar için çok güzel oluyor. Bizimkiler büyük onlar için ne büyük mutluluk evden çıkmak.Ne guzel bizim oyle bahce imkanimiz falan yok eve tikildik kaldik valla bisey degil psikolojim bozulacak su virus bi bitse fildir fildir gezicem kismetse
Ahhh insallah be canim Allah im nasip etsin insallahHe ya büyük nimet. Apartmanâ ait ama en çok biz 3 ,5 komşu kullanıyoruz. Geçen sene bebeği orda büyüttüm. Bu senede öyle geçer. İmkanın olsa böyle bir siteye taşınsan
O ne demek oluyor öyleMavim25 kız bak laf ederim ha sana bize dön... bizim Elazığlilarin bı lafı var çeşme başında kuruyasin ğıştiklere gelesin
Ama sistemden almak icin bi barkod veriyo bizim saglik ocagindan onunla aliyoruz bi dene canim belki barkodsuzda olurHepimizde oluyor o sinir
Olmayanda varmış valla.
Sisteme süper belki öğrenirim bakalım
AynenGez valla ya. En çok çocuklu annelerin ihtiyacı var. Bide çocuklar için çok güzel oluyor. Bizimkiler büyük onlar için ne büyük mutluluk evden çıkmak.
Hakkaten o ne demek acepO ne demek oluyor öyle
Hakkaten o ne demek acep
AminnYavrum ya ben gelsem gezmeye değil abimin kardeşlerimi görmeye gelirim. Allah tekrarından esirgesin.
Ha görmedim kuzu. Evde kalmak için çok geç.Açıkladım evde kal
Olsuuunnn ben yinede söyledim baktın tuttuHa görmedim kuzu. Evde kalmak için çok geç.
Kız zaten koronadan pek çıkamıyoruz etme eylemeOlsuuunnn ben yinede söyledim baktın tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?