Niyet ettik gülmeye😂🥰

benımkıde oyle kız , ne desen senın dusmanınmıs gıbı bın tane bahane bulur sonra sen dınleme yap senden once ıcıne gırer oyle de bı yanı var

benımkıde oyle kız , ne desen senın dusmanınmıs gıbı bın tane bahane bulur sonra sen dınleme yap senden once ıcıne gırer oyle de bı yanı var
Hahaha valla bunlarin hepsi ayni sanirim bide modumu dusurur herseyin kotu tarafindan bakar. Ne is dusunsem hepsini hayalinde batirdi

Belki kendine buro acabilirsin o zaman? Benim de meslek muhasebe ama her yer tecrube tecrube deyince meslegimi yapamadim
ben smmm olmak ıcın dosya actım ama sınava calısamadıgım ıcın gecemedım hala haklarım var ama 2 defadır gırmıyorum ıste bu gunler ıcın smmm olmayı cok ıstemıstım evde durup hem cocuguma bakıp hem calısabılmek ıcın smmm olmadan buro acılamazkı

Ben nedense oldugunu dusunmusum bak Allah dusundurdu heralde bunu basaracaksin girersin yeniden hazir dogum iznine de ayrilacaksin ya bunlara asilirsin cok guzel olur senin icin cokta guzel olur pek de guzel olur valla ayy tam hayalimdeki is valla Allah yolunu acik etsin canim

inşallah olur , sınava gırebılmek ıcın 4 yıl aöf lısans tamamladım ,evlendım butun hayatım degıstı ıstedıgım hıcbısey guzel olmamaya basladı ugursuzluk oldu ustumde

inşallah olur , sınava gırebılmek ıcın 4 yıl aöf lısans tamamladım ,evlendım butun hayatım degıstı ıstedıgım hıcbısey guzel olmamaya basladı ugursuzluk oldu ustumde
Oyle dusunme devam etmemen icin bi sebep yok ki.. bak hala hakkim var demissin hakkin varsa sansin da var valla insan istedikten sonra neler basariyo pes etme. Dusunsene basardiginda ne guzel olur senin ve bebisin icin

Oyle dusunme devam etmemen icin bi sebep yok ki.. bak hala hakkim var demissin hakkin varsa sansin da var valla insan istedikten sonra neler basariyo pes etme. Dusunsene basardiginda ne guzel olur senin ve bebisin icin
1 yıldır evlıyım evlendıkten sonra baska bır ınsan halıne geldım sankı ben , duygusuz sacma sapan monoton dha sınırlı kendımı anlayamıyorum bazen eskıden olsa mesela umursamayacagım bırseyı gunlerce takmaya basladım .
umarım tekrar o ıstek ve azım gelır bana kpss ye calısayım dıyorum onu bıle yapamıyorum
eskıden boyle degıldım ders kıtabıyla uyuyakaldıgımı bılırım basarmadan asla pes etmezdım hırslıydım sımdı tam tersı

Canim herkes boyle donemlerden geciyo ama simdi is ev falan haliyle bazi hobilerimizden geri kaliyoruz. Bu da ilk yillarda boyle hissettirebiliyo. Simdi bide hamilesin daha yorgun hissedersin tabii ama gececek sen sevdigin seylere zaman ayir biraz arkadaslarinla sohbet muhabbet guzel geliyor ya da bak bu haklarini kullanmaya odaklanip bi hedefin olur bu konuda biseylere baslarsan ben inaniyorum o azimde gelir istekte

Bırazda esımden kaynaklanıyor sankı herseye boyle olumsuz bakıyor bende onun yanıda kala kala duygusuz oldum ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…