Umraniyedeyim canim carsida. Yaa once kafeye falan en azindan cikiyoduk bol bol simdi virusten hepten tikildik eve soyle bi park bahce bisey olsa allahhh diyorumNeresındesın tam olarak ,
genelde evler ıc ıce ve yesıl alan olmadıgı ıcın yaz aylarında sıkıntı oluyor ıst dA
anadolu yakasında olman da guzel bende gebzedeyım bınalarımız mustakıl kapının onunde aksam oturmak ıyı oluyorUmraniyedeyim canim carsida. Yaa once kafeye falan en azindan cikiyoduk bol bol simdi virusten hepten tikildik eve soyle bi park bahce bisey olsa allahhh diyorum
Elinde kepce kapilara vuruyoriyi cok sukur bayiliyoruz bugun yine sicaktan
83 lu musun ?Valla ne iyi olur
Ohh tadini cikaranadolu yakasında olman da guzel bende gebzedeyım bınalarımız mustakıl kapının onunde aksam oturmak ıyı oluyor
HemennSklinca yolla bana yogurayim azck
Evet canim83 lu musun ?
sınekler yakamı bırakmıyorOhh tadini cikar
gec evlendın sanırım , en guzelını yapmıssın ohhh mısssEvet canim
Ehh olacak o kadar ben raziyim sinegeesınekler yakamı bırakmıyor
Ben evliliktrn cok cekinirdim istemiyodum evliliktrn kacak erkekler gibiydimgec evlendın sanırım , en guzelını yapmıssın ohhh mısss
26 yasında evlendım 1 yıl oldu sımdıkı aklım olsa 30 dan once evlenmem , esımle aynı mahallede oturuyorduk zaten kv ıle altlı ustlu de oturmam , 7 gorumcelı eve gıdecek kadar da yureklı olmamBen evliliktrn cok cekinirdim istemiyodum evliliktrn kacak erkekler gibiydimsevgilim evlilik muhabbeti ettigi an buz gibi sogurdum ama oldu iste sonunda evet cidden gec evlenmekten memnunum ama cocuk bakimindan ayni dusuncede degilim ☺
bıze gonder ya 3 gune razıyız hevesımızı alalım bnm kocam pesınden ayrılmıyor cocuk gorunceEn az 3 gun almam ama
7 gorumce mi ooo masallah kiz durmamis kv :)) iyilerdir insallah.26 yasında evlendım 1 yıl oldu sımdıkı aklım olsa 30 dan once evlenmem , esımle aynı mahallede oturuyorduk zaten kv ıle altlı ustlu de oturmam , 7 gorumcelı eve gıdecek kadar da yureklı olmam
Ohh isim isbıze gonder ya 3 gune razıyız hevesımızı alalım bnm kocam pesınden ayrılmıyor cocuk gorunce
ıkıde erkek toplamda 97 gorumce mi ooo masallah kiz durmamis kv :)) iyilerdir insallah.
ne kadar zaman oldu denemeye baslayalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?