Sonuçta ilişki devamlı oluyor çocuk olur diye düşünüyordum ama dr yumurtlama gününe dikkat et deyince ettim o ay oldu işteIlahi yaa gerci bilmeyebilirsin dogru ben ablamdan dolayi biliyordumben ilk hamileligimde yerlesme kanamasi olmustu ben de onu bilmiyodum :) normalde olursa soylemeyelim 3 ay kimseye derken ben herkese yaa bu ay adetim bi degisik oldu diye dalga gece gece anlatiyodum kimse yuzume vurmadi ama birileri anlamistir
Dedim mi kız görmedim k.bkmaayıp sana be , elazıgı bılıyorum dıyorum bacım
Bakalim biz de tutturucaz insallahSonuçta ilişki devamlı oluyor çocuk olur diye düşünüyordum ama dr yumurtlama gününe dikkat et deyince ettim o ay oldu işte
Ayyy aynen sağanak hemdeKızlar burada cok güzel yağmur yağıyor. Tabi gök gürültülüsüne bişey diyemeyeceğim. Yer yerinden oynuyor sanki
Biraz serinledi şükürAyyy aynen sağanak hemde
Evet dedim yavruDedim mi kız görmedim k.bkma
Inşallah canım tam zamanı bencede ,Bakalim biz de tutturucaz insallah
Yok bura baya serinlediYaniyok
Ahada korona mı oldunKız aman boğazım agrio
Allah korusun. Soğuk biseyler yedinse ondan olabilie balAbooovay ben nerelere gideyim
GT boğ hatta vur hatta kitle bı odaya söyle beee adam telefon mu yok haber vermek icinŞuan eşimi boğmak istiyorum. Hiç bı yemek yapmadım ve benim sevgili kocam da dayısını yemeğe seslemis
Klima yüzünden olsa qerek sabaha kadar üstü açık uyudm titriyodm uyandığımdaAllah korusun. Soğuk biseyler yedinse ondan olabilie bal
Son anda aramış. Sinirlerim tepemdeGT boğ hatta vur hatta kitle bı odaya söyle beee adam telefon mu yok haber vermek icin
Klima yüzünden olsa qerek sabaha kadar üstü açık uyudm titriyodim uyandığımda
Hemen yap bisiyler söylersin dayicim valla bn bisi yapamadım son dakika haberim olduSon anda aramış. Sinirlerim tepemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?