Ben severim eşimin kalbinden daha ii yanit veriyor hem soğutuyor hem ısıtıyor hemde normal oluyorAnamm klima işini hiç sevmem ha
Öyle yaptım. Sinir etti. Dayısının karısı ben yokken eşimi hiç seslemiyo ama benimde zoruma o gdiyo.Hemen yap bisiyler söylersin dayicim valla bn bisi yapamadım son dakika haberim oldu
Hemen haber verin enişteyeBen severim eşimin kalbinden daha ii yanit veriyor hem soğutuyor hem ısıtıyor hemde normal oluyor(beni qormesin aman )
Nie kiÖyle yaptım. Sinir etti. Dayısının karısı ben yokken eşimi hiç seslemiyo ama benimde zoruma o gdiyo.
Bosar beniHemen haber verin enişteye
Benim eşimi keriz yerine koyuyorlar.Nie ki
Klima önemliyse son model alacaksa bilemiyorum yaniBosar beninafaka olarak da son model klima alir
Ee bence bunu dile getirmelisinBenim eşimi keriz yerine koyuyorlar.
Adamı klimayla aldatıyorum ne yapmasını beklersinKlima önemliyse son model alacaksa bilemiyorum yani
Adamı klimayla aldatıyorum ne yapmasını beklersin
[/QUOT
Birbirinizden hoşlanıyorsanız sknti yok
Yinede sen fazla yanaşma çarpar. Adı üstünde klima aşk dinlemezWooowhemde nasıl Leyla Mecnun görse kıskanır odamın en güzel yerinde
Kocisle idare et DionYinede sen fazla yanaşma çarpar. Adı üstünde klima aşk dinlemez
Kesinlikle yine o insafa gelir
Ooo bak ondada klima var oda aldatiyoO şimdi işten çıktı kliması da gelmiştir. Efil efil efildiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?