Gel bacım gelBi şeyi 40 kez söyleyince olurmuş derler bak yaklaşıyo kızları toplar gelirim
Bi an dusundum ama yok isterimAman kız bi daha düşün derim
Yine bi ortakKiz harika olmus buu bende yer sikintisi var zaten icine bisey konulacak herseye asigim
Iyi geceler canimNeyse ii geceleröptüm hepinizi cici bakın kendinize
Öpüyoruz kocaman iyi geceler kuzumNeyse ii geceleröptüm hepinizi cici bakın kendinize
Sorma yaa cok sikintili bu konu bende sinir oluyorum evde minnacikkYine bi ortakne bu şansım
Benimkileri bi haftalığına yollayayımBi an dusundum ama yok isterim
Tabiki bakarızHepinize teşekkür ederim instagram hesabim yeni ordan tasarimlarima göz atın derim sevinirim bakarsanız instagram; duvardastil
Aynı fikirdeyimKiz harika olmus buu bende yer sikintisi var zaten icine bisey konulacak herseye asigim
Ayy yolla valla ben sevinirim benimkine arkadas olurlar ne guzelllBenimkileri bi haftalığına yollayayımdene istersen
Hemen o zamanAyy yolla valla ben sevinirim benimkine arkadas olurlar ne guzelll
Aman maasallahhHemen o zamanUyumludurlar benimkiler MaşAllah diyim De ne zaman söylesem ertesi gün çocuklar Huy değiştiriyor valla
Sen de allaha emanet ol iyi gecelerrr canimSevdicekler hepiciiiinizi öpüyorum bende yatar Allah’a emanet
Hosgeldin canimGeceniz guzel olsun hanimlar gulmek deyince direk geleyim bende dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?