Canım mekan kişileri değiştir mesela teyzensr olayı yaşadığın ablam de anladın mıYok vallahi cikar cunku benim basima gelenlerin bi benzeri yok
Ee cocuk fedalarlik ya :))) ama ciddi bu hee sen incir esin keciboynuzu onu kemiremiyosa pekmezi bak nasil ise yariyo :)))Tamam canım hiçte sevmem ama yiyim bari
Tabi gündüz çocukların gece benimAhahahhahahhahahah yeter ki gülelim demi
Kuzum bak şimdi ismini yazacağın kişinin nickname başına @ yapıyoruz @gibi meselaŞimdi ilk önce ben yeniyim bana şu etiketi öğret aşkım lütfenbebislerimse kızım 4 yaşında oglum ise 1 buçuk
Kiz oyle seyler degil oyle olsa coktan patlatmistim ama olay kimsede yokCanım mekan kişileri değiştir mesela teyzensr olayı yaşadığın ablam de anladın mımekan olayları farklı de
Ayyy şuan tık tokda ki akım gbiOlmaz mı ilk ben anlatayım ilk kez biriyle tanıştım sarı bi arabası vardı ilk görüştük velhasıl sonraki görüşmede yine arabayla alıp çay içmeye çıkıcaz daha arabanın plakasını falan bilmem çıktım caddeye aaa sarı atana orda açtım kapıyı bindim bide dönsem başka bi adam adam şaşkın ben şaşkın kendimi zor attım utanarak dışarı böyle bi tesadüf olur mu inanın adam şok oldu ben rezil oldum adam ben inince gaza bastığı gibi kaçtı
Fotoğraftaki sizseniz MaşAllah ınız var ne geçmesiYok yaa hic degil benim yasim geciyo
Yaaaaaa şakaaaaa hahahahahahhahahHhOlmaz mı ilk ben anlatayım ilk kez biriyle tanıştım sarı bi arabası vardı ilk görüştük velhasıl sonraki görüşmede yine arabayla alıp çay içmeye çıkıcaz daha arabanın plakasını falan bilmem çıktım caddeye aaa sarı atana orda açtım kapıyı bindim bide dönsem başka bi adam adam şaşkın ben şaşkın kendimi zor attım utanarak dışarı böyle bi tesadüf olur mu inanın adam şok oldu ben rezil oldum adam ben inince gaza bastığı gibi kaçtı
Ayyy şuan tık tokda ki akım gbiben olsam derdim abla beee az ileri gideyim yine yanlıslik yap
İnanın gerçek adam demiştir bu ne böyleYaaaaaa şakaaaaa hahahahahahhahahHh
AhahahhahahahahHhaha
Yok gorunus genc ama yaa 36 ben acele eymiim de kim etsin kuzuFotoğraftaki sizseniz MaşAllah ınız var ne geçmesi
Oy MaşAllah yaaaYok gorunus genc ama yaa 36 ben acele eymiim de kim etsin kuzu
AminnnnAminnn darısı senn başına insallah
Oldu olduuuujnci oldu mu
Tabiki yoktu geldi esmer sevgili olmuş bembeyaz Ne oldu dedi ama anlatırmıyım sapık falan sanardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?