Anladım yaaaYok canım ama kendimi bildim bileli göbeğim hiç gitmedi. Normalde kilo veriyorum ama kalça ve yüzden gidiyo zaten benim tek sorunum göbek. Bı ara mekik falan çekiyordum. Ama şimdi bebek olur bilemem diye korkuyorum
Seninde mi kilon varAnladım yaaa ☹☹☹
Yani çok değil aslında ama bi 5 versem iyi olcakSeninde mi kilon var
Bacı ben pko olduğum için kilo alınca adette berbat oluyoYani çok değil aslında ama bi 5 versem iyi olcak
Yaaaaa pco ne canım tam olarakBacı ben pko olduğum için kilo alınca adette berbat oluyo
Yumurtalıklarda çok sayıda kist oluyormuş. Benimde öyle.Yaaaaa pco ne canım tam olarak
Anladım canım soğan kürü yapsana o döküyor diyolarYumurtalıklarda çok sayıda kist oluyormuş. Benimde öyle.
Yaptim canısı soğan, maydanoz ama adetlerimi iyice geriletti.Anladım canım soğan kürü yapsana o döküyor diyolar
Kesinlikle ihmal etmeValla bende bu ay olmazsa doktora gideceğim genel muayene olmak için
İnsllh rabbim yüzüne baksnBilmiyorum artık hayırlısı olsun inşallah
Aminİnsllh rabbim yüzüne baksn
Belli olmaz deme çıkmaz dieAminbelki erken ama akşam test yapacağım. Yine çıkmayacak biliyorum ama napayım
Belli olmaz deme çıkmaz die
Sakin haaaaValla kız kimse yok bugün burda varım gidem diğer topiklere
Ondan bekle diorum baktın vrsa bile şimdi cikmsa ne kdar uzulcen belli etmeyede bilirUmutlanmak istemiyorum. Aslında cesaretim yok yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?