Böylede korkuyorum bişey olur diye. İlişkiden sonra bı kan geldi sabah kalktım hiç bişey yok.Ondan bekle diorum baktın vrsa bile şimdi cikmsa ne kdar uzulcen belli etmeyede bilir
@Negoo nun açtığı topik var leslie filan yapıyoruz sizde gidin adınızı yazdırınGitmiyorlar bacım napak tek çare bu kaldı
İki test al canım birini akşam yap diğerini bi hafta sonra yapUmutlanmak istemiyorum. Aslında cesaretim yok yapmaya
Amin aminAllah kolaylıklar versin herkese inan canı gönülden dua ediyorum Rabbim kimseyi dara koymasın inşAllah
Akşam olsun bakalım.Valla ne diem aşkım ya bilmiyom ki yap ama varsda belli etmez Cook erken
Valla nedeyim lazerden geldim yorgun yorgun otrym Palandöken de beni kaydirtan
O ne kız@Negoo nun açtığı topik var leslie filan yapıyoruz sizde gidin adınızı yazdırın
Ben yazdırdım sabahta 15 dk yaptım
İnşallah bacısıİnsllah güzel haber vrrsn
Ney oO ne kız
Hmm lazer de acı olyormuValla nedeyim lazerden geldim yorgun yorgun otrym Palandöken de beni kaydirtan
Valla bende bilmiyorum canım cahal kaldım galibam
Bn daha önce sdce iki seans üflemeli ye gttim anam neydi öyle evde ütü vursam kesin cozumduHmm lazer de acı olyormu
E nie ismini verdinValla bende bilmiyorum canım cahal kaldım galibam
Etkisini görürsün inşallahBn daha önce sdce iki seans üflemeli ye gttim anam neydi öyle evde ütü vursam kesin cozumdubu gttigim soğuk uygulama acısız
Kızlar o dedikleri diyet topiğiE nie ismini verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?