- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
Valla biz bi kaç kişi gittik kuşum hepimizin tohumlar fidana dönüştü sonra yine ağaca dönüştüKarpuzluKurabiye kız nereeeeeeee gttin çıkar mı yine
İnşAllah canımValla ins boşa gtmiyomdur
Fidanlar ağaca, ağaçlar toprağa donusmemeliValla biz bi kaç kişi gittik kuşum hepimizin tohumlar fidana dönüştü sonra yine ağaca dönüştüolmadı yani belki seninki daha iyidir yani gittiğin yer
Artık çok geç bende yine Eski yönteme devamFidanlar ağaca, ağaçlar toprağa donusmemeli
Ben kızımda çatlama iğnesi oldum bna dio yumurtan çatlamams ister eşin çatlasın istersen ben kız bn dondum ddim ney sen nasıl ne yani nie neden ki doktor dio sakin ol iğneyle ddim ohho iğne nasıl kavusck oraya dio senle isim var yaw dio kasikdan AA bnde ddim e sen yanlış anlatıyonBari doktor okadar elledigine hamile hamile kalsaydım. Gam yemeyecektim
En iyisi ağda ben öyle yapıyorumArtık çok geç bende yine Eski yönteme devam
Bnmde yani dio 7 8 seansda biter7 seanstı bizim
Allah iyiliğini versin karizma gittiBen kızımda çatlama iğnesi oldum bna dio yumurtan çatlamams ister eşin çatlasın istersen ben kız bn dondum ddim ney sen nasıl ne yani nie neden ki doktor dio sakin ol iğneyle ddim ohho iğne nasıl kavusck oraya dio senle isim var yaw dio kasikdan AA bnde ddim e sen yanlış anlatıyon
Bnim batık oluyoEn iyisi ağda ben öyle yapıyorum
Aynen canım bende döndüm ona artıkEn iyisi ağda ben öyle yapıyorum
Hmmm arada jilet yapıcan artıkBnim batık oluyo
benimde oluyo kese sağolsunBnim batık oluyo
Hadi inşAllah canımBnmde yani dio 7 8 seansda biter
Haşlama garibibenimde oluyo kese sağolsun
Ay yo yaHmmm arada jilet yapıcan artık
Yok valla bos ne yaptıysam gecmedibenimde oluyo kese sağolsun
Bacısı napam baskaHaşlama garibi
Jilet çok kötü ya hiç kullanmamAy yo ya
Yok valla bos ne yaptıysam gecmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?