- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
Doğru valla yapacak pekte bişey yokBacısı napam baska
Bn genitalde kullanıyodumJilet çok kötü ya hiç kullanmam
Bebisler nasilDoğru valla yapacak pekte bişey yok
Bendede vardı bi kaç Ağca’dan sonra ben yaptım gittiğim yer önerdi öyle almıştım sonra Lazere gittim yok olmadı sil baştan tekrar ağdaJilet çok kötü ya hiç kullanmam
Kiz bende üst tarafını ağda alıyorum ama alt tarafı çok fena alamıyorum mecbur jiletBn genitalde kullanıyodum
Jilet kalın çıkarıyorBendede vardı bi kaç Ağca’dan sonra ben yaptım gittiğim yer önerdi öyle almıştım sonra Lazere gittim yok olmadı sil baştan tekrar ağda
Ellerinden öperLer teyzoşu iyiler sıcaktan yaniyruk vallaBebisler nasil
Komple her yeri ağda bademde kendim yapıyorum alıştımJilet kalın çıkarıyor
Burada hava bulutlu baya güzel serin serinEllerinden öperLer teyzoşu iyiler sıcaktan yaniyruk valla
Yani seans tam bitti ama hiç mi fayda görmedin neBendede vardı bi kaç Ağca’dan sonra ben yaptım gittiğim yer önerdi öyle almıştım sonra Lazere gittim yok olmadı sil baştan tekrar ağda
Bende bacısı kendim yapiyorumKomple her yeri ağda bademde kendim yapıyorum alıştım
Ay ne güzel MaşAllah yaş yandı benimkiler çok sıcak şu virüs olmayaydı ehliyet alınca tatile götürcektim söz verdim ama hepsi alt üst olduBurada hava bulutlu baya güzel serin serin
Aynen kuzum o anlık azalma oldu ama sonra tekrar gidemedim devam etmedim mecbur aldata döndüm aynı hafif bi seyrelme var sadeceYani seans tam bitti ama hiç mi fayda görmedin ne
Ay bos gidiom yaniAynen kuzum o anlık azalma oldu ama sonra tekrar gidemedim devam etmedim mecbur aldata döndüm aynı hafif bi seyrelme var sadece
Kuaföre vakit bulamıyorum bazen çocukları bırakmaya kimse olmadığı içinBende bacısı kendim yapiyorum
Canım havuz alsan içinde oynasalar keşkeAy ne güzel MaşAllah yaş yandı benimkiler çok sıcak şu virüs olmayaydı ehliyet alınca tatile götürcektim söz verdim ama hepsi alt üst oldu
Hatır kuzum deme öyle belki benim gittiğim yerdeki cihaz farklıdır fark yok mu sendeAy bos gidiom yani
Ben utanıyorum gidemiyorumKuaföre vakit bulamıyorum bazen çocukları bırakmaya kimse olmadığı için
Yeni bugün gttim isteHatır kuzum deme öyle belki benim gittiğim yerdeki cihaz farklıdır fark yok mu sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?