- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam balım deneyelim mEe cocuk fedalarlik ya :))) ama ciddi bu hee sen incir esin keciboynuzu onu kemiremiyosa pekmezi bak nasil ise yariyo :)))
Anlat o zaman sıradanBenim başıma çok gelir sanki çeker beni inanın![]()
Deseydin yok hobim var iki de sen yollaPazara gittim üç çocukla beni gören bakıcı galiba me güzel ilgileniyor diyorlarbana benzemez pek çocuklar ah kızım üç tane zor olmuyor Mu der teyzeler
![]()
Belli ki çocukların annesi gibi durmuyor çok daha genç duruyorsunnnPazara gittim üç çocukla beni gören bakıcı galiba me güzel ilgileniyor diyorlarbana benzemez pek çocuklar ah kızım üç tane zor olmuyor Mu der teyzeler
![]()
Yok teyze maaşım iyi diyorumDeseydin yok hobim var iki de sen yolla![]()
Benzer bisey bana da olmustu ama sevgilim degil patronun arabasi diye binecektim kapiyi bi actim kucaginda bebek bi kadin yaninda sofor kocasi oyke saskin bi bana bi de dondu kocasina bakti dedim simdi facia olacak pardon deyip kapattim kapiyi resmen kosarak uzaklastim arkamdan arabadan bayaa bi bagiris geliyodu :))Benim başıma çok gelir sanki çeker beni inanın![]()
Oyyy teşekkür ederim bilemiyorum belkide yada üç tane çok mu geliyor herkesin gözüne bilemedimBelli ki çocukların annesi gibi durmuyor çok daha genç duruyorsunnn![]()
Paragöz bu karı diye arkandan konuşmuyorlarsa iyiYok teyze maaşım iyi diyorum![]()
Senin daha fena kadın yemiştir adamıBenzer bisey bana da olmustu ama sevgilim degil patronun arabasi diye binecektim kapiyi bi actim kucaginda bebek bi kadin yaninda sofor kocasi oyke saskin bi bana bi de dondu kocasina bakti dedim simdi facia olacak pardon deyip kapattim kapiyi resmen kosarak uzaklastim arkamdan arabadan bayaa bi bagiris geliyodu :))
Nerde görcem bi daha demişlerdir vallaParagöz bu karı diye arkandan konuşmuyorlarsa iyi![]()
Resmen bi ailenin yok olmasına sebep olacakmışsın az daha kıııızzzzBenzer bisey bana da olmustu ama sevgilim degil patronun arabasi diye binecektim kapiyi bi actim kucaginda bebek bi kadin yaninda sofor kocasi oyke saskin bi bana bi de dondu kocasina bakti dedim simdi facia olacak pardon deyip kapattim kapiyi resmen kosarak uzaklastim arkamdan arabadan bayaa bi bagiris geliyodu :))
Araba cok benziyodu naapimResmen bi ailenin yok olmasına sebep olacakmışsın az daha kıııızzzz![]()
Ben olsam bende yerdim valla hemde çiğ çiğSenin daha fena kadın yemiştir adamı![]()