• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niyet ettik gülmeye😂🥰

Pazara gittim üç çocukla beni gören bakıcı galiba me güzel ilgileniyor diyorlar😂bana benzemez pek çocuklar ah kızım üç tane zor olmuyor Mu der teyzeler😁

Yeter bu akşamlık bence rezil oldum yeterince😂😂

Benim başıma çok gelir sanki çeker beni inanın 😁
Benzer bisey bana da olmustu ama sevgilim degil patronun arabasi diye binecektim kapiyi bi actim kucaginda bebek bi kadin yaninda sofor kocasi oyke saskin bi bana bi de dondu kocasina bakti dedim simdi facia olacak pardon deyip kapattim kapiyi resmen kosarak uzaklastim arkamdan arabadan bayaa bi bagiris geliyodu :))

Benzer bisey bana da olmustu ama sevgilim degil patronun arabasi diye binecektim kapiyi bi actim kucaginda bebek bi kadin yaninda sofor kocasi oyke saskin bi bana bi de dondu kocasina bakti dedim simdi facia olacak pardon deyip kapattim kapiyi resmen kosarak uzaklastim arkamdan arabadan bayaa bi bagiris geliyodu :))
Senin daha fena kadın yemiştir adamı😂😂

Resmen bi ailenin yok olmasına sebep olacakmışsın az daha kıııızzzz 🤣🤣🤣

Back
X