- 24 Haziran 2020
- 1.173
- 2.256
- 63
- 28
Başarılar diyesim geldiEvliyim
1 kızım var 21 aylık
7 senelik evliyim yarışmaya buradan katılıyorum
Hepinize bol kahkahalar diliyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başarılar diyesim geldiEvliyim
1 kızım var 21 aylık
7 senelik evliyim yarışmaya buradan katılıyorum
Hepinize bol kahkahalar diliyorum![]()
Nasılsınız sıcaklarla baş edebiliyor musunuz bariHoşbuldum![]()
Sağlığım iyi şükür zihnen iyi değilim kafa dolu çöp konteyneri gibiNasılsın
Derken bebeğimAn inşallah. Huzur bozan çok bacım. Bi kurtulsam ailemle mutlu olacağım inanıyorum![]()
Benide o şekil ettin ne oldu kizzSağlığım iyi şükür zihnen iyi değilim kafa dolu çöp konteyneri gibisen nasılsın
![]()
Hepsini koyup çuvala ıssız bi ormana bırakasım geliyor yaaa ne isterler bilmem huzuru kaçırınca aman boşver ot ver önlerineAn inşallah. Huzur bozan çok bacım. Bi kurtulsam ailemle mutlu olacağım inanıyorum![]()
O gitti temelliHapardon nedeyim sevdim burayi ama yanınızda istenmedik gibi birşey oldu yazmak istemedim oraya o kişiden dolayi
Ahahahajajajahhhhhhhh kıllı oğlanımdır yani demek istemişYaa o diil de bikeresinde anneme biri bana gorucu gelecegini soylemis annemde bana yalvar yakar ayip olmasin geksin hayir dersin dedi kabul ettim. Neyse bu geldi begenmedim dedim ki bi yere cikmaya gerek yok odada hemen konusalim gitsin. Girdik odaya cocuk basladi eski tipini anlatmaya yok onceden saclari varmis bilmem ne cikardi onceki fotolarini gisteriyo napiim onceki halini diye dusunurken yanima gelio kafamda sac yok ama bacagimda vucudumda var dedi pat diye de bacagini agzima sokar gibi acmistine yapacagimi sasirmis kahkahayi patlatmistim
Ahh bende ne zorluklarla kavuştum rabbim isteyen herkese nasip etsin çok beklemesin inşallahBizede nasip etsin inşallah
2 senedir istiyorum olmuyor.
Demek ki orayı bozan oymuş nie gittiO gitti temelliher zaman bekleriz tabiki.
![]()
Ahahahajajajahhhhhhhh kıllı oğlanımdır yani demek istemiş
MaşAllah Rabbim gönlünüze göre versin inşAllahAhh bende ne zorluklarla kavuştum rabbim isteyen herkese nasip etsin çok beklemesin inşallahbende 2. Yi istiyorum olmuyo 1 senedir bekliyorum. Ama duam önce olmayanlara tattır sın biz tattık çok şükür
![]()
Ooooooo mavim canım oyun arkadaşım hoşgeldinMerhaba hanımlarİyi akşamlar
![]()
Amin kuzum herkese nasip etsin inşallah.Ahh bende ne zorluklarla kavuştum rabbim isteyen herkese nasip etsin çok beklemesin inşallahbende 2. Yi istiyorum olmuyo 1 senedir bekliyorum. Ama duam önce olmayanlara tattır sın biz tattık çok şükür
![]()
Sıcağı hiç sevmem aramız çok kötü buz dökesim geliyo tepemden aşırı terliyorumNasılsınız sıcaklarla baş edebiliyor musunuz bari![]()
Oyyy Uludağ’a beklerim o zamanSıcağı hiç sevmem aramız çok kötü buz dökesim geliyo tepemden aşırı terliyorum![]()
İzindeyim demiştimOoooooo mavim canım oyun arkadaşım hoşgeldin![]()
Kız bacım kaynana kaynata Bi rahat vermiyolarki. Kocam 7 senede gözünü yeni açtı. Eve niyet ettik almamızı istemiyorlar işimizi bozmaya çalışıyorlar bezdim kaç gündür ne çektikDerken bebeğim![]()
Allah yardımcınız olsun uğraşanların Allah ayağına dolandırsın inşAllahKız bacım kaynana kaynata Bi rahat vermiyolarki. Kocam 7 senede gözünü yeni açtı. Eve niyet ettik almamızı istemiyorlar işimizi bozmaya çalışıyorlar bezdim kaç gündür ne çektik![]()