• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niyet ettik gülmeye😂🥰

Yaa o diil de bikeresinde anneme biri bana gorucu gelecegini soylemis annemde bana yalvar yakar ayip olmasin geksin hayir dersin dedi kabul ettim. Neyse bu geldi begenmedim dedim ki bi yere cikmaya gerek yok odada hemen konusalim gitsin. Girdik odaya cocuk basladi eski tipini anlatmaya yok onceden saclari varmis bilmem ne cikardi onceki fotolarini gisteriyo napiim onceki halini diye dusunurken yanima gelio kafamda sac yok ama bacagimda vucudumda var dedi pat diye de bacagini agzima sokar gibi acmisti 😁😁😁 ne yapacagimi sasirmis kahkahayi patlatmistim
Ahahahajajajahhhhhhhh kıllı oğlanımdır yani demek istemiş

Bizede nasip etsin inşallah 🤲
2 senedir istiyorum olmuyor.
Ahh bende ne zorluklarla kavuştum rabbim isteyen herkese nasip etsin çok beklemesin inşallah 🤲 bende 2. Yi istiyorum olmuyo 1 senedir bekliyorum. Ama duam önce olmayanlara tattır sın biz tattık çok şükür🥰

Ahh bende ne zorluklarla kavuştum rabbim isteyen herkese nasip etsin çok beklemesin inşallah 🤲 bende 2. Yi istiyorum olmuyo 1 senedir bekliyorum. Ama duam önce olmayanlara tattır sın biz tattık çok şükür🥰
MaşAllah Rabbim gönlünüze göre versin inşAllah ❤️

Amin kuzum herkese nasip etsin inşallah.
Özel değilse eğer olmaması için bı sorun var mı ogrenebilirmiyim

Kız bacım kaynana kaynata Bi rahat vermiyolarki. Kocam 7 senede gözünü yeni açtı. Eve niyet ettik almamızı istemiyorlar işimizi bozmaya çalışıyorlar bezdim kaç gündür ne çektik :KK14:
Allah yardımcınız olsun uğraşanların Allah ayağına dolandırsın inşAllah

Back
X