- 24 Haziran 2020
- 1.173
- 2.256
- 63
- 28
Bnde Elazığ'dan Diyarbakıra geçiş yaptımİstanbulSen nerdesin canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde Elazığ'dan Diyarbakıra geçiş yaptımİstanbulSen nerdesin canım
3annemle aynı ne güzelKanımda pıhtılaşma oluyormuş 2 düşüğüm den sonra tahlillerde öğrendik kızımda kan sulandırıcı kullandm canm
İnsallah nasip olur belki Bi günben sevmem ya bunalıyorum
Amin kuzum inşallh
Hoşbuldum
Bursa![]()
Ayyy ne kaçırdım ne kim nie2.bi evlilik falan düşüncen yok mu canım
Günaydın canım kaçan bişey yok..Ayyy ne kaçırdım ne kim nie
TammGünaydın canım kaçan bişey yok..![]()
Boşanmış misin yanlış anlamdm yaniBenim şanssız evlilikten bahsettik.. kaçırdım dediğine değmez yani![]()
Allah yar ve yardımcın olsun inşallah hayırlısı buymuş senin için demek ki. Rabbim dik durmaya güç versinEvet canım boşandım..
Amin canım çok teşekkür eserim inşAllah Rabbim herkese kolaylıklar nasip etsin inşAllahAllah yar ve yardımcın olsun inşallah hayırlısı buymuş senin için demek ki. Rabbim dik durmaya güç versin![]()
Günaydın canım amin inşAllahGünaydın
Rabbim bereketli güzel günler nasip etsin inşallah![]()
Benimde ablam bosandi çok kötü bı durum ama her şeyin hayırlısı kimse bilemez neyin hayır neyin şer oldgnuEvet canım boşandım..
Nasılsın bacısıGünaydın canım amin inşAllah![]()
Üzüldüm çok Allah herkese kolaylıklar versin zor işler ama olmayınca olmuyor ne diyelimBenimde ablam bosandi çok kötü bı durum ama her şeyin hayırlısı kimse bilemez neyin hayır neyin şer oldgnu
Hamdolsun canım benim sen nasılsın bakalımNasılsın bacısı![]()
İyiyim bende çok şükür. Acayip sıcak iş yapmaya halim gelmiyor.Hamdolsun canım benim sen nasılsın bakalım![]()