• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niyet ettik gülmeye😂🥰

Hayırdır noldu canım
Ya valla bzim akrabaların yarisi kovid olms ve bzimkiler daha da tehlikede eşim gündüz market gece takside kaynım petrolde bin kişiyle muhatap oluyo para alıo bilmiyorum bz ii atlatrz blki diorum ama eşim böbrek hastsi ve annem bbmda yani pek dinç sayılmz korkyrm yaaaa

Ya valla bzim akrabaların yarisi kovid olms ve bzimkiler daha da tehlikede eşim gündüz market gece takside kaynım petrolde bin kişiyle muhatap oluyo para alıo bilmiyorum bz ii atlatrz blki diorum ama eşim böbrek hastsi ve annem bbmda yani pek dinç sayılmz korkyrm yaaaa
Allah şifa versin inşAllah canım benim arttı iyice vakalar Rabbim korusun inşAllah

Kuzum ya Allah yardımcınız olsun inşallah 🤲 korkma artık önceki kadar zor geçmiyor bu hastalık
Rabbim kolay atlatmayı nasip etsin 🤲

Üzülme kuzum herkes ağır atlatmıyo Rabbimin takdiri başımıza gelicekse engelleyemeyiz ama bağışıklık sistemini etkilediği için onu güçlendiricek şeyler yapın.. C vitamini takviyesi alın

03411B6D-C444-4A9E-8535-F24B3BE4E841.webp

2 gun evden calısayım evımde ustalar var basında duracak kımse yok dedım , sımdı evdeyım ama sabahdan berı burnumdan gelıyor gercekten . bıan once eylulun sonuna gelsekde ben dogum ıznıme ayrılsam artık daraldım gercekten .
Hadi az daha gayret bisey kalmamis 😊 insallah cabucak gecsin

Valla ben hic iyi degilim 😀 bu azi disleri bitirdi beni. Gece 1 de yatiyo 4 te kalkiyo daha yatmak yok. Surekli agliyo. Gunduz uykusu da pek yok. Bu donem zormus yaa bi de benim de halim yok perisan olduk valla. Su disleri hayirlisiyla bi cikarsaydi insallah

Cok uzuldum canim. Allah biran once hepsine sifa versin. Insallah kolayca atlatirlar merak etme. Azaldi falan diyolar ama bu nedir ya benim arkadasin babasi da olmus 🤷‍♀️ dikkat et kendine sen de dua et bol bol. Biran once guzel haberler alirsin insallah canim

Back
X