• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niyet ettik gülmeye😂🥰

Beni hic sorma canim yaa cocukla basim dertte bikac dis birden cikariyo azi disleri olduruyo beni 😔 hayirlisiyla bi gecirseydik su donemi. Ne gece ne gunduz uykusu var. Sen nasilsin
Ahhh kuzummm yaa geçmiş olsun inşAllah canım benim Allah şifa versin taze soğanı buzluğa koy donsun eline ver canım hem antibiyotik etkisi varmış hemde dişleri kaşırken hafifler ağrısı soğuk kompres gibi..

cok yorgun halsız ve bıtkınım bacım , dun sabahın korunden aksama kadar ev temızledık .
kollarım tutulmus boynumun agrısı basıma vuruyor ayaklarım agrıyor bıde ıse geldım
sen nasılsın nevar neyok mavıs neden banlı ?
Ayyy Allah kolaylık versin inşAllah canım benim atlatmışsın MaşAllah yaaa en zorunu bitirmişsin şükğr gözün aydın😊.. Eve gidince yat ve dinlen bol bol hiç bişey yapma arkandan ağlamıyor nasılsa

cok yorgun halsız ve bıtkınım bacım , dun sabahın korunden aksama kadar ev temızledık .
kollarım tutulmus boynumun agrısı basıma vuruyor ayaklarım agrıyor bıde ıse geldım
sen nasılsın nevar neyok mavıs neden banlı ?
Hiç bilmiyorum neden banlı kuşum insta dan yazayım bakayım bi merak ettim bende

Ayyy Allah kolaylık versin inşAllah canım benim atlatmışsın MaşAllah yaaa en zorunu bitirmişsin şükğr gözün aydın😊.. Eve gidince yat ve dinlen bol bol hiç bişey yapma arkandan ağlamıyor nasılsa
kac gundur evımızde kalamıyoruz wc tamıratta oldugu ıcın ,duzenımız bozuldu .
bı aksam olsa :) yatmayı kım kaybettıkı bız bulalım bacım annem halılarımı topladı yıkayacam dıyor kendısıde hasta bekle aksam beraber yapcaz dedım de ıns bekler

Back
X