Niyet ettim aralıklı oruca

Bende bugun açlık orucunda 5. gunum bozmadım . ama karnım hala davul gıbı bır degısıklık yok .umutsuzluğa dusecem sankı

Bende bugun açlık orucunda 5. gunum bozmadım . ama karnım hala davul gıbı bır degısıklık yok .umutsuzluğa dusecem sankı
Aralıklı oruç hemen etki göstermez sabırlı olun. Sık sık tartılır moralinizi de bozmayın.

Aralıklı oruç hemen etki göstermez sabırlı olun. Sık sık tartılır moralinizi de bozmayın.
ilk vucudumdakı rahatlamayı kaçıncı gunden ıtıbaren hıssedebılırım . Bugun 5 bitti 6 ya donuyorum aslında zorlanmadımda ama yınemı olmaz dıye dusunuyorum

ilk vucudumdakı rahatlamayı kaçıncı gunden ıtıbaren hıssedebılırım . Bugun 5 bitti 6 ya donuyorum aslında zorlanmadımda ama yınemı olmaz dıye dusunuyorum
Dediğim gibi hemen farketmiyor kişiye göre değişir isterseniz diyetisyen desteği alın imkan varsa. Daha güzel sonuç alırsınız ama yok diyorsanız bence en sağlıklı kilo verme yöntemi bu.

Dediğim gibi hemen farketmiyor kişiye göre değişir isterseniz diyetisyen desteği alın imkan varsa. Daha güzel sonuç alırsınız ama yok diyorsanız bence en sağlıklı kilo verme yöntemi bu.
Desteğiniz için tşk ederim. Aslında şu donemde o kadar pahalıki diyetisyene verecek bütçem yok . Yağdan kaybın olduguna daır cok yazı okudum o zaman 10 kılo verılse bıle dıs gorunuste daha fark eder dıye dusunuyorum . Bıraz karnım ınse cok mutlu olacam ınsallah benım karın bolgem cok yaglı .Aralıklı oruçla kilo kaybedenler burdanda yazarsa daha iyi motive oluruz ınsallah vazgecmek yok yola devam bakalım

Hoşgeldin demre.ben bir ay uygulamıştım. Üç haftada dört buçuk kilo gitmişti. Çok sıkı uygulamadığım halde hem de. Kıyafetlerde hemen kendini göstermişti.

Oruçla beraber mutlaka spor yap çok faydası oluyor. Spor dediğim leslie videoları çok kolay evde yapılıyor. Onunla daha sıkı oluyorsun kesinlikle.

Gardirobum eşya dolu ama kullanamıyorum .her renkten gömlekler tshirtler kapriler var ama olmuyor . Bugün kendimi alışveriş sitesinden büyük çanta bakarken buldum ama almicam deyip kapattim .aslında çantamda çok ancak hepsi küçük ve çapraz bağlamalı .kiloluda olunca o kadar komik duruyorki uzun süredir kullanamıyorum bile .yaza kadar sabredersek hepsini zevkle kullanırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…