- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 35
Senin suan yaptigina liseli tribi denir.
Hangi kanunda yaziyor diyet yapmak icin yada saglikli beslenmek icin 90 kiloya kadar gelmemiz gerektiği?
Ben fazla kilosu olup birlikte zayiflayanlarin topigine 'ya 51 kiloyum 48 olmak istiyorum ne yapmaliyim' diye yazmiyorum. Yada 'yuh 100 kilo mu oldunuz dalga mi geciyosunuz' yazmiyorum.
İnsanlarq saygi duymayi ögrendigin zamam belki bu kiskancligindan, hasetliginden kurtulabilirsin
Hadi selametle.. @PelushPrenses
sanada günaydın canım. o hayaller ne güzel hayallerdir şimdi.. gençliğim aklıma geldide:))Neyse kizlar..
Gunaydin sabah bi bardak şekerli cayla 3 zeytin yedim camlari sildim.. Heryer heryerde ben oturdum sirita sirita hayal kuruyorum :)
Yaw he he :)canım kendini kıskanılası sanıyosan önce egonu tamir etmeni öneririm bu 3 kiloluk uzuuun yolunda da sana başarılar dilerim
Amaninnnnn everiyos mu seniKiyafet konusunda yardim isticem sizden akşama biyere kaybolmayin emi :-*
Kıss unuttunmu ben niyetliyim canım.. ama bugün menüde kötü zati iyi oldu.. kabak kalye bulg pilavı yoğurt..Ben bu sabah kahvalti yapmayi unuttum
Oglusun dershanesine gidip bi çattım
Stres attim
Haftaya psikolog seansı bitiriyo yannee sizi rehin alicimm beni cok dinliceksiniz he ona göre kacmak yok
Bulaarrımmm sizi.
Dükkandan ayrılana dava acicimm ona göre.
Oglusun arkadasiyla annesi gelcek galiba isim cikmazsa dediydi dun bana gelmek istiyomus gel bacim dedim gel.
Ev temizliyorum acligi unuttum ben.
Ögleden sonra yerim artik bisiler.
KIZLARIMCANLARIM ne yicen öglen senin yemegine salca olasım var
Aklimdan gitti ya nolur kusura bakma aklim dershanede anlatirim sana detayliKıss unuttunmu ben niyetliyim canım.. ama bugün menüde kötü zati iyi oldu.. kabak kalye bulg pilavı yoğurt..
Ay canım estağfrullah ya .. ben takıldım canım bende ne açlık ne susuzluk hssetmiyorum.. tek sıkıntım uysuzluk var.. bu gece biraz geç yattım... hafta sonuda çok uyyamadım sarsıldım galiba.. hayırlsıyla yarında bir bitsede hafta sonu glesee))Aklimdan gitti ya nolur kusura bakma aklim dershanede anlatirim sana detayli
Keske bende niyetlenseydim
Hicbisi yemedim ac da degilim hic
Ayipsintr_lelli mmmm tum detaylqri aktaririm bennn :-*
Kizlar simdi benim bulundugum sehri biliyosunuz misafirlerimiz de ankaradan gelecek.. Arabayla 3-4 saat gibi bi surede bizde olacaklar 2-3 saat oturup kalkariz diyorlar.
Sizce pasta borek mesrubat meyve mi ikram edelim yoksa yemek cay kuruyemis falan mi? Akil verin bana :) toplamda evde 10 kişi olcaz.
Aaaa banlandınız mı?Herkese selamlar..ilk defa ban yedim.. neyse geçti gitti..gereksizdi..lellimde banlanmış.off neysee..
herkesin cuması mübarek olsun.. hayırlı kandiller..Rabbim yaptığımız yapacağımız tüm dualarımızı kabul etsin inş..aminn..
ewet canım ban yemişiz.. dün bu saatlerde giremedim ben. lelliden haberim yoktu.. demin açılmış banım ama lelim yok hala.banlıAaaa banlandınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?