Nİyet ettim diyet etmeye.

Ben bu sabah kahvalti yapmayi unuttum
Oglusun dershanesine gidip bi çattım

Stres attim

Haftaya psikolog seansı bitiriyo yannee sizi rehin alicimm beni cok dinliceksiniz he ona göre kacmak yok
Bulaarrımmm sizi.
Dükkandan ayrılana dava acicimm ona göre.

Oglusun arkadasiyla annesi gelcek galiba isim cikmazsa dediydi dun bana gelmek istiyomus gel bacim dedim gel.
Ev temizliyorum acligi unuttum ben.
Ögleden sonra yerim artik bisiler.

KIZLARIMCANLARIM ne yicen öglen senin yemegine salca olasım var

Kıss unuttunmu ben niyetliyim canım.. ama bugün menüde kötü zati iyi oldu.. kabak kalye bulg pilavı yoğurt..

Kıss unuttunmu ben niyetliyim canım.. ama bugün menüde kötü zati iyi oldu.. kabak kalye bulg pilavı yoğurt..
Aklimdan gitti ya nolur kusura bakma aklim dershanede anlatirim sana detayli
Keske bende niyetlenseydim
Hicbisi yemedim ac da degilim hic

Aklimdan gitti ya nolur kusura bakma aklim dershanede anlatirim sana detayli
Keske bende niyetlenseydim
Hicbisi yemedim ac da degilim hic
Ay canım estağfrullah ya .. ben takıldım canım bende ne açlık ne susuzluk hssetmiyorum.. tek sıkıntım uysuzluk var.. bu gece biraz geç yattım... hafta sonuda çok uyyamadım sarsıldım galiba.. hayırlsıyla yarında bir bitsede hafta sonu glesee))

Ayipsin tr_lelli mmmm tum detaylqri aktaririm bennn :-*
Kizlar simdi benim bulundugum sehri biliyosunuz misafirlerimiz de ankaradan gelecek.. Arabayla 3-4 saat gibi bi surede bizde olacaklar 2-3 saat oturup kalkariz diyorlar.
Sizce pasta borek mesrubat meyve mi ikram edelim yoksa yemek cay kuruyemis falan mi? Akil verin bana :) toplamda evde 10 kişi olcaz.

Kuruyemis mesrubat cok hafif kacar
Cay mutlaka olmali
Kuru pasta(kurabiye yani)
Börek ve kek olabilir cnm yeter
Sonrasinda (bazi insanlar seviyo) kahve de ikram edilebilir
Ama hani direk mesrubat kuru yemis olmaz bence
Cok da bi suru cesitte ziyan olur
3-4cesit az az yeter
Kuru pasta alin tatli tuzlu(simdi cok degisikler satiliyi cikokalatali,hindistan cevizli falan
Kekte dilimlersin
Kolay börek var sunumuda güzel yapabilirsin cnm

Galeta unlu borek
Midy börek
Muska börek
Hepsi hazir yufkayla yapiliyo

Ayy heycanini teee buralardan hissediyorum kuzu

@mandaliina Kolay gelsin cnm 3-4 saat oturucaklarsa bence yemeğe gerek yok börek,pasta vs daha iyi olur
tr_lelli boşver kuzu takma sen zayıfsın fitsin
Benim gibi kilolalar alıp başını gitmeden tedbirini alıyorsun artist miş peeeh peeh

Enee kimsecikler gelmemiş ne olaki bunlara neyse ben açtım tükkanı yıkadım pakladım çayıda demledim geliverin gariii

Herkese selamlar..ilk defa ban yedim.. neyse geçti gitti..gereksizdi..lellimde banlanmış. off neysee..
herkesin cuması mübarek olsun.. hayırlı kandiller..Rabbim yaptığımız yapacağımız tüm dualarımızı kabul etsin inş..aminn..

Aaaa banlandınız mı?

Merhaba kizlar.. Banlanmisim bende sinir oldum.. Ortaligi karistiran baskasi hepimiz ban yemişiz. En mutlu gunumde fikir almak istedigim zaman giremedim yazamadim. Neyse..
Her isimiz tamamlandi cok sukur zor olsa da yetistirdik..
Menüm
Mercimekli bükme
İspanakli yalanci su boregi
Yaprak sarma
Tavuk salatasi
İspanakli kek
Arkasindan dondurma ikram etmeyi dusunuyorum..
Biraz daha otururlarsa kola, meyvesuyu vericem..
Bide getirdigi cikolatayi ikram ederim tamamdir..

Sendemi ban yemissin mandicimbizi actilar ama lellim hala banli ya/(netse senin islerinin hallolmasina sevindim cnm..menu super olmus.Ellerinize saglik..hadi hayirlisi olur ins cnm ..bakarsin 3aya kalmaz eveririz seni:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…