Nİyet ettim diyet etmeye.

Kız sen alemsin
Seni gözümde canlandırdim
Elinde dürümü
Kolunda saati bekliyosun saat 12ye vursunda yiyim diye
Guldum yahu hayy sen cok yasa emi.

Kız sen alemsin
Seni gözümde canlandırdim
Elinde dürümü
Kolunda saati bekliyosun saat 12ye vursunda yiyim diye
Guldum yahu hayy sen cok yasa emi.
hahahah yok öyle değil, yanımda 3lü çekmecem var orda açtım dürümü gidip gelip azcık ucundan ısırıyordum nasıl canım çektiyse artık dünden beri böyle yiyorum..
iş yok.. odada arkadaşım yok (izinli), sıkıntıdan kendimi o meyveden bu dürüme verip duruyorum

Bak burda haklısın
İnsan canı sıkılınca da yiyo
Ben bu aralar evde durmuyorum
Ondan tv karsısinda oturmaya vaktim kalmıyo
Ondan belkide yemiyorum aklıma gelmiyo.

Birde genelde herkes biliyodur bu bilgiyi tv de diyetisyen soylemisti

Gun icinde hic bisi yemezseniz tek ogun yiyim zayiflayim derseniz insulin depolar onu dedi
İnsuline az az bisiler yollayin onu kandirin
Ne de olsa devami geliyo der ogutur depolamaZ demisti.

Ne insulinmis arkadas ne uyanık bu
Fırlama ya :)

kıs sesli güldüm.. uynaık insülin hemi:))hihihii:))ama doğru ya.. diyetisyenlerde hep öyle diyorlar ya az ama sık yiyin ki meto çalışssın devamlı diye.:))bende canım sıkıldıkça yiyomda yiiyom:)öğle yemeğimizde yidim geldim..

İnsulini kandircaz cnm
Meto ayrı alem ya
Kuser ,durur, hızlanmaz,nazlanır,kaplumbaga gibi.

Anneannen kaplumbagaya "kaplunkurbaa" diyo o geldi aklıma ayyy cok guldum ben bugun kotam dolmadı insallah.

ne güzel yürüyüş yapıyorsun.. son zamanlarda ayağımdan sorunlarım var kımıldamıyorum yerimden.. şiştikçe şiştim..

Birazdan dısarı cıkıcam en az 1 saat yurucem

Yemegide aradan cikardim

5kornison
1kasik yogurt
Etli nohut yemegi
Makarna
Ekmek yok.

Eki Görüntüle 1477899
Oh afiyet olsun sefan olsu yürü bacım yürü.. havada açtı valla.. iyi gider canım..Oh mis yemeklerinde enfes görünüyorlar.. bende bayadır nohut yapmadım haftaya yapayım bari canım çekti:)

ewet ya işyeri insanı çıkarıyr zıvanadan . daha doğrusu burakdai arkadaşlar.. hepsi yiyo ancaım abur cubur.. hepsi zayif diil ama kilo takan yok benden başka:))bende mecbur takılıyom işte .. nefis gözü körolmayasıca.(

Kizlar bende bugun pirasa pisirfim havuclu.aksama 1tabak yiycem ins.
Bugun alisveris icin ciktim 2saat surttum.sonra evde aletimde(crosstrainer) 20dk calistim cardio diyelim
Haydi bismillah bugun itibariyle spora badlanmustir
Lellie ben aslen kayseriliyim ama trabzona gelin geldim 4senedir burdayim

Ohhh gitsin yaglar gelsin kaslar.

1defa gittim cnm bende fındık topladım bi de

Ohh suppersjn canim.. tebriklerr..

Bende isgen geldim.,
Bu arada yuruyerek geldim gene.35 dk.
Sonra biraz dinlendim.. 30 dk pilaaatesimi yaptim.,
Yemek olarakda saddce bir tabak sulukoftemi ve bir kucuk kase yogurdumu yidim.. ama eve gelince cok acikmistim., bir paketcubuk krakeri yidim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…