Benim kolum bacagim ince gobegim ve yan yaglarim var.Be
Bende ayni sekilde gecistiriyorum bu ara oyle ooo ben 59kiloyum ve boyumda oldukca kucuk 160 ama minyon tipliyim kilom resmdn bacaklarimda ve kalcanda
azmettim hepsini okudum ve geldim
diğer topikte de ben seni okuyordum ama çok az yazmıştım..
56.5 kiloyla sana rakip olmaya geldim
Hosgeldinnn ben senin senin nicki hatırlıyorumsabah kahvaltısında 4 tane zeytin, 3 çatal peynir, 1 dilim kepekli ekmek yedim..
1 kutu karışık meyvesuyu içtimm..
öğlen yemeyecem diyip meyve aldım ama 3 muzla 2 elmayı götürdüm
1buçuk litre su içtim gün içinde 2 litreyi tamamlayacağım..
200 tanede ip atladım..
oyyyy
Mash supersin canim ya.. valla kiskaniom seni.. su aburu cubur bende kesebilsem biiiiiAksam yemicem.
Cunku canım istemiyo
Topigi okuyan yemek yapmıyomu bu dicek
Sulukofte,pilav,makarna ve nohut yaptim ama canım hicbirinden de istemiyo
Meyve yiyip gecistiricem 1.5lt kadarda su ictim gun boyu.
Aburcuburu kestim ya nasıl hafifledim anlatamam.
Aynen kapkara sıkcıı boğucu soğukk..Gün pek ayamamıs yahu saat aksam uzeri 7.30 gibi
Yatın yatın aksam oldu!
1bardak ılık su ictim.
zaten digital tartıalar hep öyle oluyor.. benimde yatak odamada kapımın dibindedir hep orada tartılrım.. başka yere koyunca farklı çıkıyor..ilginç olan evin heryerinde farklı bi kiloda çıkıyorumacaba gerçek olan hangisi..
neyse yer belledim kendime artık hep aynı yerde tartılcam
yeni aldım sinirden kırasım geldi vallazaten digital tartıalar hep öyle oluyor.. benimde yatak odamada kapımın dibindedir hep orada tartılrım.. başka yere koyunca farklı çıkıyor..
hayır canım.. ben ne tuz koyuyorum ne baharat.. ama bazen pul biberli olarak da yiyorum.. ama tuz atmam haşlanmış yumurtaya.. acayip tok tutuyor.. zayıflatma etkisi de varmış..sende yağda yap öyle tüket.. yumurta çok sağlıklı bir besin kaynağı..yeni aldım sinirden kırasım geldi valla
yağ kas fln da ölçüyo da ben daha çözemedim.. bi ara ilgileneceğimmm
şu yumurtayı bi ben sevemedim ya.. nasıl yiyorsun? baharatla fln bişeyler yapıyor musun direk mi yiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?