Nİyet ettim diyet etmeye.

ben anca omlet yiyorum yada haşlanmış yumurtanın sarısını.. halbuki yararlı olan kısmı beyazı..
yağda yemenin faydası var mı bilmiyorum, üstelik o zaman çok ekmek yiyrm..
baharatla güzelleştiren varsa öğrensem de haşlanmış yesem keşke..

o zaman yumurtyaı haşla doğra üzerine pul bber kekik dök.. biraz z.yeğı ve liomn sık.. bak daha leziz olur..

Gunaydin sekerler. Bende dunden bugune 500gr. Vermisim ohhhhggg.
Evet canim sayarak yiyorum diyetisyenler sayiyla veriyorlar bide bademde cok kalsiyum varmis ve kalsiyumda zayiflatiyo.
Oghhhh sizler negzl 55leresiniz ins bende gorurum o gunleri
Haslama yumurtayi bende cok tuketiyorum
Hatta bazen kahvaltiya karatay udulu 2haslama yumurta yanina peynir zeytin ceviz,ceviz 3 4 tane ve sebze doyana kadar artik ne varsa marul domates maydonoz havuc salatalik biber cokta tok tutuyo bu kahvalti tabiiki ekmeksiz.
Bide benim yumurta salatam var
2haslanmis yumurta dogruyorsun
Marul sogan maydonoz artik ne varsa evde salata yap 1tatli k zeytinyag biraz limon biraz kayatuzu azicikta misir pulbiberde cok yakisiyo.hmm canim cekti..

bunu da deneyeyim bakalım.. yumurtanın beyazı bana yağ gibi geliyo tiksiniyorum ama işte tadı değişirse belki yerim
havucu çok severim bak alır elime yerim evde öyle gezerim
diyet düşüncesi bana kötü geliyor.. ben böyle kafama göre takılcam.. aman yemeyeyim zayıflayayım dediğim an tüm evren bana karşı duruyor sanki biri işyerine tatliyla geliyo, akşam annem en sevdiğim yemekleri yapıyor, misafirliğe gidiyoruz hamurişi fln oooooo.. Ali'nin karnı acıkmışşşşş reklamı gibi Mandaliina diyete girmişşş diye anons yapıyorlar sanki

Evet kesinlikle dene derim ben hatta nareksisi at limon yerine misirda giribce 1y.k kadar super oluyor.ben o ce abur cuburu kestim cok mutsuzdum ama inat etmistim 3gun tatli yemedim sindi bazi tatlar asiri sekerli geliyo yani yiyorum artik ama az tatli tercihim cok sukur. Demekki istahlisin valla bende yalan yok bazen ac kalkiyorum ama sonradan tokluk gelio.ve duzensiz yiyorum sik sik az az yedigimde daha iyi veriyorum ben.
Benimde tartim dijital yatak odamda yatagimoin altinda duruyo kspinin kenarinda yer belledim valla hep orda tartiliyorum
Kizlar bugun yuruycem alusveris felan oglenede artik simitmi yerim ne yerim yazarimda bu sabah 1hadlanmus yumurta marul 2kibritkutudu peyniri incecik lavasa sardin yedim sindide yesilcay
Ben bidaha aksama girerim sandimca

M mandalina bak simdi cok pis hırs yaptım ama (kıskanc smly)
Vücudun istiyosa ölcülede olsa ver bence sonra birden yuklenip yersin insilun direk depo eder.

@xbaharx61 500gr oboww o ne guzel is ya ohh miss
Siz cıtayı coook yuksek tutuyonuz ama
Beni coook ac bırakcaksınız ben anladım bunu ;(
Bu arada 61e takildim bende karadenizliyim hatta esimden dolayi trabzonluyum:)

@beyzabetim ekürimm bende haslanmıs yumurtaya bayılıyorum
Sen kilo olarak benden daha hafifsin sen yavas yavas ilerle bekle sen geliyorum ben

insan öğlen için evden getirdiği yemeği sabahın köründe tırtıklar mı gelip gidip ısırıyorum ucundan
Ara ögun yesen

Leblebi,fistik,ceviz,kuru kayısı,biskuvi,yogurt hani aclıgını bastırsa.

Kızlar ben uyumusum herkesi yollayınca kapıya uyandım
Sonra baktım bisiler yemeliyim.

Yulaf ezmesi-sut
Portakallı seftali suyu( biz bunun muptelası olduk ailecek)

Eki Görüntüle 1477662
Oh afiyet olsun ama kilo olmasın.. burada kilo yapcek bişi yok gerçi:))
kıs öyle deme ya.. bende artık sıkıldım 54 lü rakamlarıo görmekten.. bir ara ne güzel 53 lere gelmiştim.. ama gene 54lü rakamlardayım.. özleidm tartıda 52 leri görmeyi

Zaten diyetteyim desemde ben az yiyorum, ödem atıyorum falan diyorum.

Cunku arada sapıtcam ben biliyorum huyumu

Ben esim hadi disarda yiyelim!
Yada oglum anne disardan yiyelim! Der diye korkuyorum
Cunku arada bi yapıyolar bunu

En son avm de disarda yedik
Ben salata reyonundan salatalar sectim bi tabak

Brokoli salatasi
Mantar salatasi
Makarna salatasi falan yani sadece salata yicem
Ana baktim masada 2tane sac kavurma
Eee ben istemedim ki dedim

Esim; ben salatalari ortaya koycan diye alıyosun sandım dedi

Yani ona gore salata basli basina yenmes ortaya konur

Kuzu ya bak simdi tartida -leri goruyoruz ya bunu sabitlemek icin napcaz biz ?
Bende onu dusuyorum

Bu arada benim tartida kafayi yemis olabilir dun LOL yazdi bi kac defa
Bugun pil alıcam.

hihiii:))bzide bu aralar acayip dşarda yedik.. zaten büyük ihtimallede ondan kilo aldım böyle.. sen gene bende n iradelisn be canım.. ben dışarı çıkınca hayatta salata yyemem .. eşin gibi ancak ortaya:)illa ya kebabpımı ya pidemi ya beytimi ya hamburgerimi yirim anam.. üstünede de ya künefemi ya suflemi ya sütlşeceımı.. hayatta dışarda salata ile geçitrmemeki ben:Ç)boşınamı 3-4 kilo aldım sanıyosun:)

Kuzu ya bak simdi tartida -leri goruyoruz ya bunu sabitlemek icin napcaz biz ?
Bende onu dusuyorum

Bu arada benim tartida kafayi yemis olabilir dun LOL yazdi bi kac defa
Bugun pil alıcam.
canım sen al pilini değiştir.. sapıtıyorlar pil zayıflayınca..
ama sen benden iyisin canım.. maşhın var.. vermişsindir bence..belkide dahada eksidesin sen..buncacık azck yiyorsun ki..

canım sen al pilini değiştir.. sapıtıyorlar pil zayıflayınca..
ama sen benden iyisin canım.. maşhın var.. vermişsindir bence..belkide dahada eksidesin sen..buncacık azck yiyorsun ki..
Bugun pili alinca bakcam bide verememissem eski pili geri takarım

Valla ya
1- abur-cubur
2-lokantalar zaten

Pantolonumun birinn dugmesi zor kapaniyodu dun kapandı
Spor yapmazsam gobekden gitmez sadece ama ya offf usengeclik off.

Bu arada benim esim zayiflamamı istemiyo
Haberi falan yok
Aksam.niye yemiyosun? Dediginde az önce yedim diyorum
:)
Bilse zayiflama dicek bi de o da basliyo bu sefer bende yemicem demeye
Hiiic onla ugrsamam simdi:)

Ara ögun yesen

Leblebi,fistik,ceviz,kuru kayısı,biskuvi,yogurt hani aclıgını bastırsa.
canım işyerindekiler bırakmıyor ki geldiği gibi bitiyo kuruyemişim..
eşin çok iyi hee demek ortaya alıyosun sanmış oralara gidip de salata mı yenir yahu.. mis gibi beyti kokar, iskender kokarr.. insan dayanamıyo o kokuya ben 2 gündür şekeri bıraktım ondan sürekli bişy yeme isteğim

öğle arası geldiğine göre evden getirdiğim çiğköfte dürümümün yanına bi ayran aldım ohh mis gibi yedim, arkasından muz yedim..
sabahtan beri de 1 litre su içtim..
pofff oyalancak bişeyler bulmalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…