- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
wuhhuuuuu çok pis kısknadım şimdi seni
Canım keske heryerimden alsam böylede hic hos durmuyo inansen devlet hastanesi psklguna gidiyodun dimi? nasıl memnun musun?
aslında benimde ihtiyacım varda hiç tanımadığım birine herşeyimi anlatamayacağımı düşünüyorum..
fayda gördükçe burda da paylaşırsan sevinirim..
bacakları çırpı gibi olan kadınlara hep özenmişimdirbi insan ayak bileğinden bile kilo alır mı? alıyor işte
inşallah girersin elbiselerine, bende bacağımı bile sokamadığım pantolanlara tabi
dinimiz amin.
ben tamı tamına 40 yaşımdayım efenim:)Byük bir ihtimalle sen benden çok küçüksün..haftasonu bende bi yürüyeyim de seni geçeyim görtr_lelli
bu arada hepiniz evlisiniz sanırım yaşlarınız kaç?
ben küçüğüm sanki
Aksine gaz verip motive ediyorum hırs yapın azcık böyle sizinle yarismak olmuyo ama
Bende 30haftasonu bende bi yürüyeyim de seni geçeyim görtr_lelli
bu arada hepiniz evlisiniz sanırım yaşlarınız kaç?
ben küçüğüm sanki
sanki derdimi anlatırsam ben karşı koz olarak kullanılcakmış gibi düşünüyorumCanım keske heryerimden alsam böylede hic hos durmuyo inan
Evet devletin ücretsiz, yeni basladim ilk seansımdı
Daha önce hic psikologa gitmedim bir se ilk seansımdı bisi anlamadım
Ama beni dinleyen , anlayan, mimikleriyle bana guven veren cıtı pıtı biriyle sohbet etmek bana cook iyi geldi
8seans birlikteyiz seni biraz daha dinlicem ona göre devam edicez dedi.
Bir suru soru soru,not aldı.
valla hakkatende hırsa yaptırdın gız bana.. bak gör p.tesi nasıl gelicim efenim.. hafta sonu benden bir halt olmaz malum..Aksine gaz verip motive ediyorum hırs yapın azcık böyle sizinle yarismak olmuyo ama
Kadının yasi benle aynı yada kucuk sanirimsanki derdimi anlatırsam ben karşı koz olarak kullanılcakmış gibi düşünüyorumbirine söylersem artık herkes duycak herkes bilcek falan beni ilk seansta deli gömleğiyle bağlamasınlar
Anacummmvalla hakkatende hırsa yaptırdın gız bana.. bak gör p.tesi nasıl gelicim efenim.. hafta sonu benden bir halt olmaz malum..
Sen bakma bu beyzabet e 40 ama 30 dersin cooook gencKIZLARIMCANLARIM 40 yaşa göre senin kilon çok iyiii
tr_lelli seni az çok biliyordum zaten
ben 24 yaşındayım
ben doğum yapmış halimi düşünemiyorum..Sen bakma bu beyzabet e 40 ama 30 dersin cooook genc
Ve 2 kizi var bide bu kiloda gelde sasirma
Kus kadar yahuu
hahahah kezban ha kahkaha attım, alemsinKadının yasi benle aynı yada kucuk sanirim
Bakımlı hos biriydi
karsisinda aglarken kendimi cokk ezik cook kezban hissettim.
Canım hamileligi de 23kilo alan ben kadar olmazsın merak etme :)ben doğum yapmış halimi düşünemiyorum..
hele hamilelikte.. nasılsa bahanem var diyip ne bulursam yerim
en küçük ve en şişman ben miyim yeaaahepinizi tek tek geçicem görürsünüz
Kıs şımarcam bak şimdik hee::Ç)Sen bakma bu beyzabet e 40 ama 30 dersin cooook genc
Ve 2 kizi var bide bu kiloda gelde sasirma
Kus kadar yahuu
Aglayasım var tutamiyosun zatenhahahah kezban ha kahkaha attım, alemsin
Aglayasım var tutamiyosun zaten
Ama icimden de Allah belani versin rimelin bulasti gitti ya karinin gozundeki ailenır da ne guzel cekmis lan bide haline bak
Yuce mevlam sunlata dert vermez mi acep
Aha rimel mimel kalmadı kezban teyze oldun
Lan aynada yok koca oda da diye ic sesim konusuyo ama
Kadin cok bakimliydi ya
Bi de makyaj yapmis zayif mini etek giymisti
Bende karsi koylu kezban teyze.
Benn mutsuZZ, benn delii, ben hunili, ben vefatt
Uzerime toprak atin diyesim geldi
Bana da beni gorenler kilomu verdin sen diyince kucaklayip etrafimda donduresim geliyoKıs şımarcam bak şimdik hee::Ç)
Ya insan belli bir kiloya alışınca hep öyle kalmak istiyor.. şahsen ben öyleyim canlar.. biraz üzerine çıkınca acayip rahatsız oluyorum.. olan kıyafetler olmayınca çok acayip moralim bozuluyor..
bu ara pilatesden mi bilmiyorum vücudum biraz sıkılaştı.. yani çokda belli olmuyor çevremde aldıım bu 3 kilo pek belli diil..ondan mı acaba gevşeğim biraz diyet bilmem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?