- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
ooo ne kadar ödemi olmuş canım.. kilo değilmiş.. bende 50 ile kaldım iki hamililiğimede.. ikisinde de 67 ile doğuma gittim:)İlk doğumdan sonra hiö diyet falan yapmadan 2-3 ay içinde 48 kiloya kadar geldim.. ikinci dede 7 aydan sonra diyet ve yürüyüşle 50 ye imiştim.. hey gidi hey.. birinde daha 22 yaşındaydım.. kincide 34 yaşında olunca hemen gitmedi körolası kilolarCanım hamileligi de 23kilo alan ben kadar olmazsın merak etme :)
Camıs gibiydim bildigin yusyuvarlak
Dr bile sastı halime
50kiloyla hamile kalip 73le doguam girdim
Suyum cook ama cooktu
Odemde vardı
Sezeryan oldum 2_gun hastanede kaldim
(23kilo alip 3.450 cocuk dogurdum yuuh bana)
Eve geldigimde 58kiloydum.
Demek suyum,esi,kan,odem modem derken gidiyo
1 saat suruyohahahah kahkaha attımmmgidersem önce internetten resmine bakayım bari
ne kadar süre konuştunuz?
sağol canım ama insan olmak istediği kiloda olmak istiyor.. ben kendimi ruhen daha 20 li 30 lu yaşlarda hissetiğim için:)KIZLARIMCANLARIM 40 yaşa göre senin kilon çok iyiii
tr_lelli seni az çok biliyordum zaten
ben 24 yaşındayım
Bende ikinciyi yaparsam eyvahh eyvahhooo ne kadar ödemi olmuş canım.. kilo değilmiş.. bende 50 ile kaldım iki hamililiğimede.. ikisinde de 67 ile doğuma gittim:)İlk doğumdan sonra hiö diyet falan yapmadan 2-3 ay içinde 48 kiloya kadar geldim.. ikinci dede 7 aydan sonra diyet ve yürüyüşle 50 ye imiştim.. hey gidi hey.. birinde daha 22 yaşındaydım.. kincide 34 yaşında olunca hemen gitmedi körolası kilolar
Burda her telden var'Başlığık SÜPER olmuş' demek için girdim bi okumaya başladım.. aha Komedi TÜRKİYE burdaymiş asıl la. Güle güle eritirsiniz bence.... valla harikasınız inşallah istediğiniz kiloya düşersiniz
ewet canım yaş geçtikçe meto zayılıyor vücüut şişiyor:))Bende ikinciyi yaparsam eyvahh eyvahh
O kilolar yok muu ufff
Sen cok iyi almis ve vermissin.
Bravo valla senin yasinda bende o kiloda kalsam daha ne isterim.
Meto yavasliyomus ya 30dan sonra korkuyorum.
Burda her telden var
Sagolun var olun
Sizde buyrun.
hoşgeldiniz efenim sefalar getirdiniz:)'Başlığık SÜPER olmuş' demek için girdim bi okumaya başladım.. aha Komedi TÜRKİYE burdaymiş asıl la. Güle güle eritirsiniz bence.... valla harikasınız inşallah istediğiniz kiloya düşersiniz
ayy bayılırıım züccaciyeci milyoncu gezmeye.. öğle arası bir çıkıp dolaşıp gelsem mi acep.. hem yürüyüş olur banda.. havada açtı nasılsa.. 10 dk ilerde iki üç tane züccaciyeci var:)beni de özendirdin gız..Bugunde yurumeler yapim ben.
Din gezmedim.zuccaiyeci , birmilyoncu kalmadı
Guzel yerlermis.
Hatta baktım merdivenleri coook olanlara girdim spor amacli bedava spor.
Her reyonu 5,defa itinayla gezdim.
Sizinkiler cook pahalı anacım indirim yapmazsan yapma bende otekine giderim der gibi ordan cıkıp giciklik olsun diye hemen karsısındaki zuccaciyeye de girdim
Ordanda bisiler aldım.
Bugun hangisine gitsem acep gezmedigim kaldımı ki
Gezelim cnm zevkli oluyoayy bayılırıım züccaciyeci milyoncu gezmeye.. öğle arası bir çıkıp dolaşıp gelsem mi acep.. hem yürüyüş olur banda.. havada açtı nasılsa.. 10 dk ilerde iki üç tane züccaciyeci var:)beni de özendirdin gız..
hihiii :))erkeklere göre neki .. onlar ne anlar bunlardan.. şıklıktan cicilikten:)öküz gil onlar canem:)Gezelim cnm zevkli oluyo
Cook uygun fiyata buluyosun
Mesela kase aldım ilk baktigim yerde 10tl idi diger yerde 7tl.. 3tl 3_tldir dimi
Uzerine 2tl daha koyar bardak alirim
(Problem gibi oldu annem 3tl verdi 2tl de benim vardi bla bla hahahha)
Hatta indirim.gunleriniz varmı diye sordum birine onumuzdeki hafta yapicaz dedi.
Cook guzel bardaklar var icim gitti
Dun esime gosteriyorumm
Aiiyy baksana sunun guzelligine seker seker bal guzellik diye adam bardak yahu bardak bardak iste bak su iciyosun diyo
Ruh öküzü nolcak hıhhh
kaç kilosun canım sen?bende geçen haftasonu tam 5 saat yürümüşüm... mağazalara kaptırdım kendimisonra baktım benim ayak error veriyor hadi dedim senin eve gitme vaktin gelmiş..
hayalim ilerde 'ben evlenmeden önce 48 kiloydum' demek
dün sabah tartıldım 55.6kaç kilosun canım sen?
Vaaayys!dün sabah tartıldım 55.6
300 gram mı aşkolsunVaaayys!
300gr heee
Cıtayı yukseltmem lazım
Bildigim iyi oldu hihihi:)
wuu mash mashh.. işte genç olunca kilo vermek bile bu kadaannn koaly oluyiiii:)süpperr..dün sabah tartıldım 55.6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?