- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 35
olsun bence gnede gayet iyiisn.. verielemeycek zorlanacak bir kilon yok.. gençsinde çok kolay verrisn.. ben en içler acısı durumda olanım aranızdaben 2 yıl önce 44 kilo kızdım her gören kilo al diyodu
xsler bile üstüme tam oturmuyo hepsi dökümlü duruyor diye dert yanıyordum gördüm günümü
bende kronik kabızlık var o yüzden bende çok veremiyrm, meto hızlandıran şeyleri bana da diyin noluuuuurrrwuu mash mashh.. işte genç olunca kilo vermek bile bu kadaannn koaly oluyiiii:)süpperr..
Aramızdaki farkı demistim cnm300 gram mı aşkolsun
salı akşamı tartılmıştım 56.5dim tam tamına 900 gram
benim kafa gitti gitttiiiiAramızdaki farkı demistim cnm
canım ah o kabvızlık çare bilen varsa banda desin.. benimde aynen.. zaten biraz kilo almamın sebebi bu kazbılık olayıbende kronik kabızlık var o yüzden bende çok veremiyrm, meto hızlandıran şeyleri bana da diyin noluuuuurrr
yok be cqnım ben yiyiorum.. her akşma bir kase içine pulbiber döküp limonda sıktım.. cık.. şu boazı tutmayınca hiçbirşey tek olarak işe yaramıyor..bu ara herkes yoğurtla zayıflıyo..
yoğurdun üstüne limon sıkıp bide pulbiber döküp yiyolar..
herkes işe yarıyo dedi ama tadı kötüdür diye cesaret edemedim
kefir bi kere içtim meyveli yoğurt gibi bişey.. tiksinmedim ama öyle canımın çekeceği bişey de değil..canım ah o kabvızlık çare bilen varsa banda desin.. benimde aynen.. zaten biraz kilo almamın sebebi bu kazbılık olayıancak bitki çayı içersem rahat çıkyorum sonra 3 gün gene yok kefir dediler aldım ama içmeedim.. belkide iyi gelcekti.. her akşam bir kase yoğurt yerim .. bol su içiyorum.. niye neden bilmiyorum ama şu kazbılıktan kurtulamıyorum
işte bende o çayı içince rahat çıkyorum.. ama bu kezde tam boşaltıyor bağırsakları.. sonrasında 3 gün gene tık yok... herügn zararlı zaten içmek bitki çayını ..kefir bi kere içtim meyveli yoğurt gibi bişey.. tiksinmedim ama öyle canımın çekeceği bişey de değil..
çok zorda kalırsam doğadan kayısılı çay içiyorum.. o gece uyuyamıyosunama hergün içmeye kalkarsan belli bi süre sonra işe yaramıyor..
Limon yogurdu kesmez mi ki ?bu ara herkes yoğurtla zayıflıyo..
yoğurdun üstüne limon sıkıp bide pulbiber döküp yiyolar..
herkes işe yarıyo dedi ama tadı kötüdür diye cesaret edemedim
belki seninkide kronikleşmiştir..canım ah o kabvızlık çare bilen varsa banda desin.. benimde aynen.. zaten biraz kilo almamın sebebi bu kazbılık olayıancak bitki çayı içersem rahat çıkyorum sonra 3 gün gene yok kefir dediler aldım ama içmeedim.. belkide iyi gelcekti.. her akşam bir kase yoğurt yerim .. bol su içiyorum.. niye neden bilmiyorum ama şu kazbılıktan kurtulamıyorum
sağol canım ama kayısı kendisi işe yaramıyor bende..geçen gün hoşafını içtim işyerimde tanelerini de yedim ama yok cıkk.. olmuyoır maalesef... baze nescafe işe yarıyor..öğle arası süt alıp nescafe içicem belki işe yarada biraz wc ye çıkarımbelki seninkide kronikleşmiştir..
ben arada kuruyemişçiden karışık kuru meyve alıyorum o da iyi geliyor..
kuru incirle ceyizi birlikte yiyorum muhteşem de tadı vardün 3 tane mi ne kuru kayısı yedim o da işe yaradı..
bunları da dene istersen
oluyor ama çok kötü oluyor..@mandaliina 44 diye kilomu olurmuss yahuu
yok kesmiyor canım.. tadıda gayet gzel.. bana uyuyor ama zayıflattığına inanmıyorum .. göbüş aynen yerinde bende.. ama diyet yapılırsa belki işe yarar..Limon yogurdu kesmez mi ki ?
Korse kıvamı yuksek gobus kavrayan camasırlar bu aralar en sevdiklerimyok kesmiyor canım.. tadıda gayet gzel.. bana uyuyor ama zayıflattığına inanmıyorum .. göbüş aynen yerinde bende.. ama diyet yapılırsa belki işe yarar..
canım ben şükür şimdilk pilates tarzı hareketlerimi azda olsa yapmaya çalışuıyorum..ama nerde sıkıcağım ne olcak bilemiyorum.. oy anam oy vay babam vay:=:)yürüyüş senelrdiiirr yapıyorum ama göbüşüme faydası olmuyor.. sadece bacaklar çırpı oluyor bende:)ama karın hareketleri baya karın kaslarını güçlendiriyo.r.. karnımı hissediyorum yavaş yavaş daş olmaya başladı.. göbüşümde biraz küçüldü her ne kjadar kilo vermesemde..:)kalçalarımda yumuş yumuşd.. bu harekeltreden soıra yavaş yavaş daş olamay başladı şükür:)Korse kıvamı yuksek gobus kavrayan camasırlar bu aralar en sevdiklerim
Karnı baya saklıyo
Benim gobus kısmım hiccc sıkı degil
Yurumek haricinde spor yapmaya da feciii üseniyorum
Nolcak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?