- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
oh afiyet olsun.. nasıl tatları almaya değermi canım.. ekşimi tatlımı? kalsiym var çilekte yağ yakıyor oda..
Ohhh kasların bol olsun cnm darısı banaoh afiyet olsun.. nasıl tatları almaya değermi canım.. ekşimi tatlımı? kalsiym var çilekte yağ yakıyor oda..
Kulun kula duası cabuk kabul olurmus edelim vallasüt içiyorum yanında da 3-5 leblebi şekeri..
ahtr_lelli kiraz bi çıksa dibine dibine vurcam kirazın
karpuzu da çok severim yanına da peynir ohh misssss..
dua saatlerindeyiz bol bol dua edelim birbirimize de
amiiinn cnm inş amiinnnn...Kulun kula duası cabuk kabul olurmus edelim valla
Hastalara sifa, dertlilere deva, borclulara ödeme kolaylıgı,huzur,bolluk bereket versin rabbim herkese.
Saglık ve huzur u eksik etmesin.
Yiyelim yiyelim kilo almayalım
Harcayalım harcayalım paramız hiic azalmasın.
. Afiyet bal olsun.. şifa olsun..
anladım canım.. daha alınmaz o zaman. biraz daha bekliyelim almak için o zaman..Ohhh kasların bol olsun cnm darısı bana
Bu 2.sefer alısım daha tam mevsimi degil diye almim diyorum ama cocuk iste görüyo istiyo alıncada yiyoruz.
Cagrı/semt den aldım fena degil
Tatlı degil ama eksi de degil.
Yazın karpuz eksilmez artık bizim evde
Karpuz ve kiraz..
Karpuz baya tutuyo ama mideyi seviyorum.
Sabah bile yerim yani
Yaz meyveleri gibisi varmi
Domates,salatalık,patlıcan,biber bile miss gibi
Ben yatak odami temizliyorum bu tozlar nerden geliyo anlamadım gitti yahu.
Corba icmiyorum bayadir bak aklıma geldioh miss gibin.
. Afiyet bal olsun.. şifa olsun..
bende öğle yemeğinde biracık ezogelin çorba,
birazcık musakka yarım dilim kepek ekmeği ve bir kase cacık yidim pulbiberli hepsi..üstünede bir bardak su:)
valla detoks olayını bende düşünmedim diil.. ama güvenemdim kendime.. bu koşturmacaya yığılır kalırım diye korktum açıkcası..Biraz bile ac kalsam elim ayağım titriyor benm..yapamam heralde..Corba icmiyorum bayadir bak aklıma geldi
Bi de karalahana yemegi yapasım var pazardan alimde yapim bari
Detox denicem 2gun ama hiiic hazir degilim
Regl den sonra bi denemeye calısım
Becerebilcem mi bakalım
Ayran corbasi detoxusunu gecen sene denedimvalla detoks olayını bende düşünmedim diil.. ama güvenemdim kendime.. bu koşturmacaya yığılır kalırım diye korktum açıkcası..Biraz bile ac kalsam elim ayağım titriyor benm..yapamam heralde..
karalahana diynce aklıma geldi, kimisi lahana suyu içiyor denediniz mi onu?Corba icmiyorum bayadir bak aklıma geldi
Bi de karalahana yemegi yapasım var pazardan alimde yapim bari
Detox denicem 2gun ama hiiic hazir degilim
Regl den sonra bi denemeye calısım
Becerebilcem mi bakalım
kaç günde verdin 2 kilo?Ayran corbasi detoxusunu gecen sene denedim
(Bugday,ayran,salatalik,nohut vs katiliyo)
Yagdan veriyosun direk 1.5-2kilo
Benle yapcak biri olursa yapicam ben gaz lazım:)
Sabah normal kahvaltını yapıyosun salatalik,domates,peynir,esmer ekmek vs sonra her 2saatte bi aksam 8e kadar 1kase iciyosun ac kalmıyosun ki
Yani 12-14-16-18-20 saatlerinde
Ama ozaman kendimi sartlandırıyorum ya hani yasak oluyo baska bisi yemek canım herbisiden istiyo bu seferde.
Ben hiiic denenedimkaralahana diynce aklıma geldi, kimisi lahana suyu içiyor denediniz mi onu?KIZLARIMCANLARIM
onu bende çok duydum ayran detoksunu.. ancak hafta sonu yapabilirm..aslında olabilir.. benim zaten yağdan vermem şart.. kaslarım az zati.. göbüş simit baldır iç bacak kısmı yağ. onları versem yietr.. belki yaprız gız..Ayran corbasi detoxusunu gecen sene denedim
(Bugday,ayran,salatalik,nohut vs katiliyo)
Yagdan veriyosun direk 1.5-2kilo
Benle yapcak biri olursa yapicam ben gaz lazım:)
Sabah normal kahvaltını yapıyosun salatalik,domates,peynir,esmer ekmek vs sonra her 2saatte bi aksam 8e kadar 1kase iciyosun ac kalmıyosun ki
Yani 12-14-16-18-20 saatlerinde
Ama ozaman kendimi sartlandırıyorum ya hani yasak oluyo baska bisi yemek canım herbisiden istiyo bu seferde.
Iyyy ben bir keresinde denemiştim igrenç bir şey ama gerçekten midem bulanıyordu bir şey yiyemiyordumkaralahana diynce aklıma geldi, kimisi lahana suyu içiyor denediniz mi onu?KIZLARIMCANLARIM
Ben aralarda meyve yemistim 1kilo verebilmistimkaç günde verdin 2 kilo?
çalışırken olmaz da haftasonu belki olabilir..
Senide depresyona soktumbugün hiç keyfim yok.. sabah elma öğlen süt.. canım hiçbişey istemiyor.. yatağa gömülüp yatmak istiyorum
Bende varım hep beraber başlayalım yağdan vericeksek oohh misssonu bende çok duydum ayran detoksunu.. ancak hafta sonu yapabilirm..aslında olabilir.. benim zaten yağdan vermem şart.. kaslarım az zati.. göbüş simit baldır iç bacak kısmı yağ. onları versem yietr.. belki yaprız gız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?