- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 35
hadi ya o kadar kötü müüIyyy ben bir keresinde denemiştim igrenç bir şey ama gerçekten midem bulanıyordu bir şey yiyemiyordum
lahana suyu içtim içtim.. çokda kötü diil arkadaşlar yaa.. ben diyorum ya.. yağ yakıcı olarak duyduğum çok seyi içtim yedim :))hihiii:))lahana suyunuda içtim. maydonzlu soğan suyunuda içtim.. midem oldi çöp tenekesi daa:)karalahana diynce aklıma geldi, kimisi lahana suyu içiyor denediniz mi onu?KIZLARIMCANLARIM
Suyunumu? Yemegini mi?Iyyy ben bir keresinde denemiştim igrenç bir şey ama gerçekten midem bulanıyordu bir şey yiyemiyordum
gel canım gel hoşgeldin .. yapalım gı..yağdan gitsin yiterki..Bende varım hep beraber başlayalım yağdan vericeksek oohh misss
Yok denemedim ama lahana suyu berbathadi ya o kadar kötü müümaydonoz suyu falan denedin mi?
Senin mide nasıl alıyo Allah seni naapmasın :)lahana suyu içtim içtim.. çokda kötü diil arkadaşlar yaa.. ben diyorum ya.. yağ yakıcı olarak duyduğum çok seyi içtim yedim :))hihiii:))lahana suyunuda içtim. maydonzlu soğan suyunuda içtim.. midem oldi çöp tenekesi daa:)
kız yok ben içtim.. öyle kötü gelmedi bana hiç.. içilemeyeck gibi diil bence..hadi ya o kadar kötü müümaydonoz suyu falan denedin mi?
ben de ilk zamanlarda herşeyi içemiyordum.. ama şimdi var yaa içemediğim nadir şeyler kalmıştır..içiyom valla. yeterki kilo vermiş olam.Senin mide nasıl alıyo Allah seni naapmasın :)
Ben naparsam yapim icemiyorum
Yapalım valla ama uycaz ona gore keklemek yokBende varım hep beraber başlayalım yağdan vericeksek oohh misss
Tabikide suyu ben trabzonluyum yemeğini bayıla bayıla yiriiimTabiki de suyutr_lelli, post: 40300255, member: 193706"]Suyunumu? Yemegini mi?
Tabikide suyu ben trabzonluyum yemeğini bayıla bayıla yiriiimTabiki de suyutr_lelli, post: 40300255, member: 193706"]Suyunumu? Yemegini mi?
kızz sende mi tirabizonlusenn..:))benim kaynanam trabzonun içinden..küçük gelinizmide trabzonlu dernekpazarlı.. 6 yıl önce gitmiştik ..çookk beğpendim..[/QUOTE]Tabikide suyu ben trabzonluyum yemeğini bayıla bayıla yiriiim
hahahaha sonunda bastım kahkahayılahana suyu içtim içtim.. çokda kötü diil arkadaşlar yaa.. ben diyorum ya.. yağ yakıcı olarak duyduğum çok seyi içtim yedim :))hihiii:))lahana suyunuda içtim. maydonzlu soğan suyunuda içtim.. midem oldi çöp tenekesi daa:)
Tabikide suyu ben trabzonluyum yemeğini bayıla bayıla yiriiim
Bizde çaykaralıyız ama gitmek nasip olmadı bu yaz direttim gidicez inşallah[/QUOTE]kızz sende mi tirabizonlusenn..:))benim kaynanam trabzonun içinden..küçük gelinizmide trabzonlu dernekpazarlı.. 6 yıl önce gitmiştik ..çookk beğpendim..
:))hihiii canım bunları haşlıyorsun.. sonra ayran yapıyorsun kıvamlı bir şekilde at içine yi dur:)hahahaha sonunda bastım kahkahayı
kızlar ben yoğurt çorbası biliyorum da ayran çorbası hiç duymadım, tarifi yazın da haftasonu uygulayalım
bir ara yaparız acelesi yok:)Ne zaman başlıyoruz bu ayran detoxsuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?