Nİyet ettim diyet etmeye.

karalahana diynce aklıma geldi, kimisi lahana suyu içiyor denediniz mi onu? KIZLARIMCANLARIM
lahana suyu içtim içtim.. çokda kötü diil arkadaşlar yaa.. ben diyorum ya.. yağ yakıcı olarak duyduğum çok seyi içtim yedim :))hihiii:))lahana suyunuda içtim. maydonzlu soğan suyunuda içtim.. midem oldi çöp tenekesi daa:)

Senin mide nasıl alıyo Allah seni naapmasın :)
Ben naparsam yapim icemiyorum

kaç gün yaptın detoxu tr_lelli ..
sen psklgundan öğrendiklerini gel burda bana uygula olmaz mı

Bende varım hep beraber başlayalım yağdan vericeksek oohh misss
Yapalım valla ama uycaz ona gore keklemek yok
Ben salatalık katmam ama soylim sevmedim salatalikli bol nane , bol pulbiber atarim az da bulgur atarim
Oyle yapmistim ben

Yani bugday,bulgur,nohut nane pulbiber.

Tabiki de suyutr_lelli, post: 40300255, member: 193706"]Suyunumu? Yemegini mi?
Tabikide suyu ben trabzonluyum yemeğini bayıla bayıla yiriiim[/QUOTE]
kızz sende mi tirabizonlusenn..:))benim kaynanam trabzonun içinden..küçük gelinizmide trabzonlu dernekpazarlı.. 6 yıl önce gitmiştik ..çookk beğpendim..

Tabikide suyu ben trabzonluyum yemeğini bayıla bayıla yiriiim
kızz sende mi tirabizonlusenn..:))benim kaynanam trabzonun içinden..küçük gelinizmide trabzonlu dernekpazarlı.. 6 yıl önce gitmiştik ..çookk beğpendim..[/QUOTE]
Bizde çaykaralıyız ama gitmek nasip olmadı bu yaz direttim gidicez inşallah

hahahaha sonunda bastım kahkahayı
kızlar ben yoğurt çorbası biliyorum da ayran çorbası hiç duymadım, tarifi yazın da haftasonu uygulayalım

Tabikide suyu ben trabzonluyum yemeğini bayıla bayıla yiriiim

Benim esimde trabzonlu bende onlardan ogrendim
Fasulyeli yarmalı yapiyorum cok guzel oluyo :)[/QUOTE]
benim anacumda çok güzel yapar.. benim babamda aslen rizeli.. bizde bilirik kara lahana yimeğiniz sarmasını ezmesini vs.:)

kızz sende mi tirabizonlusenn..:))benim kaynanam trabzonun içinden..küçük gelinizmide trabzonlu dernekpazarlı.. 6 yıl önce gitmiştik ..çookk beğpendim..
Bizde çaykaralıyız ama gitmek nasip olmadı bu yaz direttim gidicez inşallah[/QUOTE]
git git canım çookk güzel bir yer.. bayıldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…