Diger isi hallettin mi?tr_lelli canim ya kiyamam:))aslinda yirgunluktan degil gulum cepten kk ya girmek bana zor gelio is yerinde pc den giriyoruum ya daha rahat gelio:)burdan kasio yaZmasi falan sikio beni canim betus iyi sevdi okulu ama bu kriz yasadik canimiz cok sikildi:::;(neyse ki sonu guzel bitti sukur:)zaten 3 gibide ciktilar..bakalim yarin nasil olacak:)goya temizlik yapcaktim..daha bisi yapamadim umarim yarindan itibaren yapabilirim:)bakalim ama su varki Ravbime sinsuz sukurler olsun ..hizir As gondersi biZe..cok buyuk muciE yasadik bugun ..olay ogretmenle ilgili idi..sorun daha iyi bit sekilde coZuldu sukurler olsunnn
Kuzummm senin kilon cok iyben az yiyorumda niye veremiyorum.anlamadimSlmlarr:)canim baya az yiyorsun ya:)bende isyerindeki kadar yemiyorum..simdi kahvalti yapce:)bi daha aksam ustu mescafe iciyom yaninda bir iki abur cubur yiyom:)aksamda yemek normal anartmadan demin tartildim52,9ciktim
Oo siz watsaptan yazışıyonuz öylemi hıhh küstümDiger isi hallettin mi?
Niyse whatsapdan settiririm
Yaparsin kuzu islerini bende hic temizlige falan bakmadim
Bugun 3defa elektrik kesildi ayar oldum
Birinde yemek yapiyodum bide aksamdi
Esimde geldi uzerine
Sabah kahvalti yok
Saat 3gibi manti yedim
1caprisun ictim.
Aksamda ayran ictim
Daha bisi yemem
Kofte yaptim buzluga attim baya bi, pratik oluyo elimin altinda yemegim olmadiginda hemen pilavin yanina kizartiyorum
Biz ilk gunden ödev yapiyoruz eyvahh eyvahh
Basladik yine iyi mi
Kolaygelsin tatlısRabiş bize dion da maşh sizde mandişle watsaplaşıyomuşsunux:))mıhabbettiniz bol olsun şekerler:))
Lelli cnm çok az yiyon bence senin tartında bişi var canım..bence eksisesindir sende.:)
Ben bu hafta acayip yoğun geçirdim gızlarrhavada çok temizlik havası diildi ama ptesi işr başlıyorum öecburen yapmam lazımdı..koltukları yıkadım,cam tül hallettim okula gitgel derlen baya bir yoğun yorgun geçti haftam
Yarında mutfağı bitirmeyi düşünüuırum..vitrin falan kaldı..onları hallederim inş..yorgun bitkin bi şekilde işe başlıcam
Ne yapalım sağlık plsun..
Lellim bensizmi yidin dereotlu popaçayı:))afiyet olsun xanımm
canım aynen bizde .al al bitmedi maşallah betüşün eksiklerini..Kolaygelsin tatlıs
Betusle bitirdin haftayı kosturmaca.
Bende daha eksik bitiremedim oglusa
Ayy birini aliyorum baska bisi cıkıyo
Onu alıyorum baska ögretmen baska bisi istiyo
Ortaokulu sevmedim ben.
Cok incik cincik bisiler.
Ala ala bitiremedik.
Yarın alısverise cıkcam ouf.
Sorma kuzu yacanım aynen bizde .al al bitmedi maşallah betüşün eksiklerini..
Listeyi aldık ama habire biişiler çıkıo..
Esofman alcam..
Yarın bakarım inş fırsat bulursam..haftanın 2 günü esofmanla gidecek..beden dersi olduğu 2 gün..
Beyaz bady almam laZım..bot alacam ..beyzada uzun öizme istiyor..bershka da bulmuş çok beğenmiş onu alalım dio..
Ama 170tl ..oiyy oiyy..artık onlardan bana sıra gelmez..Rabbim yardımıcımız olsun hepimiİn canımcanları sağolsun da okusunlar..herşey onlar için ne yaapalım..şimdiden oazartesi sendrpmuna girdim
Dugun hayirli olsun cnmburası diyet topiğiydi dimi? bende ipin ucu fazlasıyla kaçtı.. bi ara tartılmalıyım.. en son kilo bildirimini sanırım haziran-temmuz gibi yapmıştım.
su olmayınca evde hayat duruyo ya :SDugun hayirli olsun cnm
Kime ne dediysende hak etmistir
Merakli merakli soran tiplerden nefret ediyorum.
Kilo milo aldi gitti
Suyu kesmis iski burda haberimde yoktu 5sat gelmicekmis isyanlardayım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?