Kuzum yaa o senin guzelliginSlm kizlar:))lellim gayet iyisin be canim:)valla bak sikma kendini o kadar:)inan bak benden bile gayet ince duruyorsun sen:₺)genc kiz gibisin vala:)bu kilonu koru yeter bece:)
Kizlar biz lellimle bulustukCok tatli sevecen citi piti gayet fit cok tatli bir hatun kendisi:)cook sevdim cokda memnunum onunla gorustugum
Icin:)keske yakin olsak sıksık buluşup görüşebilsek:)kırk yıldır birbirimizi tanıyor gibiydik:)çok güzel geçti:)zaman nasıl geçti anlamadılinş en kısa zamanda bir ke daha buluşabliriz:)bu arada ben bu hafta da izinliyim.buraya çok bakamayacağım:)şimdiden haber veryim siZlere dedim:)
Haklısın balım bende mefruşat kurşuna başlıyorum bakalımmandalibendepost: 42779783 .!.:günaydın kızlarrrr
oyyyy ne gezdim yaaa :)
perşembe ankaradaydım cuma/cumartesi izmitt..Feraceli sende izmitte yaşıyodun dimi canımm? bak bu rüyalar falan hep sıkıntıdan. bende bi ara kabuslar görüp tüm gün moralim bozuk olarak geziyordum. şükür geçti o günler.. takma hatta anlamına bile bakma bence yoksa kafanda kurarsın :)
yüzme kursuna yazıldım 1 hafta sonra o başlıyo bakalım öğrenebilecek miyim? 2bucuk ay öğretceklermiş o dönemde regl konusunda ne yapıcam hiç bilmiyorum.. benim 10 gün sürüyo resmen 1 ayım çöpe gidicek :S
abimin düğünü yaklaşıyo bu haftasonu düğün olacak.. kah mutluyum kah ağlıyorum tuhaf bi haldeyim.. bazen küçücük ayrıntılar beni çok uzaklara götürebiliyor.. geçicek inşalllah bunlarda sabırla duayla bekliyorum bakalım
Eet cnm uskudarda bulustukaaaaa siz görüştünüz müüüüübende istiyorum yaaaa..
Kuymak can'dır gerisi heyecan :)lelliiimm bu arada karadeniz turunda kuymağı yedim sonunda :)) çoooook lezzetliymiş yahuuuu..
hmm bide tadı damağımda kalan laz böreği var onu da yapıy0 musun?
Canım eger seviyosan kurdela nakis falan basla tabikiHaklısın balım bende mefruşat kurşuna başlıyorum bakalım
Bi arastirim bakim lazboreginiayyy bende aldım trabzondan bakır tava aldım anneciğime onda bana kuymak yapar inşallah :)))
laz böreği tam benlik bişey sütlü tatlılara bayılırım.. muhallebi düşün üstünde baklava hamuru gibi çıtır çıtır bişey var :))
bende yemek kursuna katılmak istiyorum ama kurslar hep haftaiçi,
aynı zamanda dikiş kuırsu da istiyorum keşke kendime elbiseler bluzlar dikebilsemm ama hep haftaiçi pöffff
Mefrusatta ceyiz hazırlıyoruzMefruşat çtr_lelli, post: 42783747, member: 193706"]Canım eger seviyosan kurdela nakis falan basla tabiki
Kafan dgilir
Burda okulda da var ama ben dikis nakia hic sevmem.mesela hemen sıkılırım
Bende pastacilik kursu istiyorum ama.baska semtte var git gel usenirim kesin
Ohh ohh ceyizler yapilsin o halde[QUOTE="tr_lelçok ko post: 42784410, member: 19370yapmayıbilusatta ceyiz hazırlıyoruz
Hahaha o da kotu olmus yaabim yıllarca benimle dalga geçti bi kap yemek yapamıyosun nasıl kızsın diye sevgili yengecim 35 yaşından benden beter :* oh olsunnn
Öyle ya bizimde 9yle akrabaların kızları bi yemek yapmayı bilmezken o bicim ev hanımı du ben de hiiç birşey bilmiyorum kuzenlerin alay gecmelerine dayanamadım oyüzden gidiyorum zate /Ohh ohh ceyizler yapilsin o halde
Ben evlenirken(erken evlendim zaten cok acelem vardiya ) pilav bile yapamiyodum
Hicbisi bilmeden evlenmek ne cesaret be neyimeymis hangi akla hizmet
Deli cahil cesareti
Sonra bi acildim o acilis
Yani ceyiz meyiz yanimdan gecmedi hic annem.ne yaptiysa o hala bilmem
Ne dantek ne oya
Bi ilif biliyorum o da k.v sayesinde
Yani annrm ogretti k.v sayesinde olma amaci kadini duymim gormim diye kendimi evde ilif yapmaua veriyodum 5saate 1taneyi bitriyodum
Sonra zorlarini ogrenmisim sekilli bisili
K.v nin tek katkisi bu bana
Simdi hiic elime almiyorum o ayri dava.
canim benim o duygular dusunceler karsilikli ..ayni duygulari bende hissediyorum..canimsin ya..cok sikma kendini .okul icin kosustururkrn gider ..Kuzum yaa o senin guzelligin
Nasil sevecen nasil cana yakin nasil simsicak nasil genc guzelsin sen oyle
Guzel yurekli hatun.
Sen nasıl citi pitisin
İnsallah gorusuruz yine
Keske ya keske yakin olsaydik.
Ben seni tandigima cok ama cok mutlu oldum
Kk'nın bana kattigi guzel insan.
Kilo isi nolcak bakalım
Kuzu isin aci tarafi annemde kilo vermeye calisiyo ve beceriyoda.
65di 61olmus sok oldum
Ben hala 56
Hatun bu gidisle benim kiloya incek valla billa.
Cıtam yukseldi bi an
Kolay gelsin sana tatlim bu hafta okullu oluyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?