Ayy kıyamam ya perisan oluyosuntr_lelli canımsınn..o kadar yoğun yorgunumkii evde işş işte işş:;;acayip iş birikmiş bugün çok kötüyüm..başım ağrıypr artık..namaz kılıp hemen yatcam canım (evde hala temizliği bitiremedim işyerinde işler acayip birikmiş yoğunlamış bugün pcden kafamı kaldırmadın..fatura yapmaktan gözlerim kızardı sabah bi ara baktım ama yazacak şnan vaktim olmadı (işler hafiflesin gelicem inş canım benim bı hafta anca toparlarız ama:;;
canımsın ... çok sağol canım.. afedersin wc ye gitcek vaktim yok işyerinde..o kdar yoğunuz.. dönem dönem oluyor bizim işler böyle.. sorma canım yaa.. oiiiyy.. neyse bugünerede geçer .. sıkmayalım canımızı.. sağlık olsun:))Ayy kıyamam ya perisan oluyosun
Ev ,okul,is,yemek
İnsallah cok yorulmadan yoluna koyarsın canıms.
Dikkat et kendinede saglıgınada
Ay insallah bir bi aydırsanaada gğnaydın şekercikk..:))evet ya bıugün hava baya soğumuş.
Rabbim yardımcımız olsunda kasımdan önce yakmayalım doğalgaz ya
Bencede canım..ay bu ay bi sıkıştık kiAy insallah bir bi aydır
Bizde de öyle ama gecen cok fenaydıBencede canım..ay bu ay bi sıkıştık kiRabbim bir yerden yardım ediyo ama işte. Feraha kavuşalım inş..çocukların okulları baya etkiledi bu ay bizi.. kurban okul derken.. eylül ayını sırf bu yüzden pek sevmiyordum.. ama bu sene ekim ayı böyle oldu.. okullar geç açılınca.. napalım Rabbim büyük..
haklısın canım.. öyle valla.. Bide Beyza'nın baya eksiği vardı.. yavrum geçen iki kışdır bişi almamıştı..olanlarla idare etti..Bizde de öyle ama gecen cok fenaydı
Kolaymi canım ünide cocuk okutuyosun daha masraflı buyukler.
Bu ay pek bisi kalmadı eksik
Tek sıkıntı dogalgaz suan.
Oglumun pek eksigi kalmadı
Sadece bot alıcam 1tane
Birde evde giymek icin pijama esofman.
Onları salı pazarından alırım
100tl dunyanın pijaması esofmanini alıyosun.
Kendimede bisi almıcam galiba 1-2ay daha
Hersey suan cok pahalı
Aralıgı beklim.
Bugun kaynak kitap alıcam evde ben calistiricam dershaneye gitmicek.
Esimin dogum gunu cumartesi ona gomlek aldim.
Ufak ufak gidiyo
Bizim is vardiya hani diyodum
Aralıkta goruselim demisler
2ay daha ileri atmislar
Bakalım ne cikcak altindan
yani o zaman olumlu demekki.. başka firmayı sokmayacaklarsa.. inş hayırlı haberler alırsınız canım ..Bitmiyo kuzu bitmiyo
Esimi orda cok seviyolar bi tanesi benden duymus olma ama sizi ekarde etmeye calisiyolar demis
Lafini dinletcek biri varsa icerde konus demis
Esimin arasinin iyi oldugu bi mudur var ona ben baska firmayi buraya sokturmam haberiniz olsun demis.
Bakalım baya baya kafamiz karisik
Bu durumdan dolayi buyuk borc altina giremiyoruz
Cesaret edemiyoruz
Borcsuzda bisi alinmiyo planlarımız var isteklerimiz var hersey bundan sonra nasip kısmet.
Amin cnm amimyorgunluk çöktü üstüme.. mayıştım.. yarın gece nöbetim var.. aslında benim değilde.. arkadaşımın nöbeti bana verdi..
haftaya cumada benim kendi nöbetim var.. ev iş çocuk.. yazın rahatlığı bitti
koştura koştura betüşü almaya gidiyoum..sonra yemekti bulaşıktı betüşü uyut biraz dinlen yat.. Rabbim sağlıkdan ayırmasın inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?