Nİyet ettim diyet etmeye.

Yok cnm hazır
Bendeki mide nasıl ben anlamadım zaten:)
Neyseki oglum esime cekmis
Kahvaltısını yapıyo her sabah.
Esim cok kızıyo insan gibi oturup bisi yemiyosun diye
Sabah tatlı fena gidiyo ama

hihii:)ben sabah en fazla ya nutella yerim yada bal reçel:)
alışkanlıdır canım.. benim annemde mesela akşamdan kalmış balık yiyebilir..derim senin mide nasıl mide ana:)

Misafir coluk cocuk agirladim
Ne yedim
Kahvaltı yok
1tane kek
1kase makarna salatası
5tane sarma
1dereotlu pogca
Cay
Daha bisi yemem sanırım suan hic ac degilim
(Pogacayı arkadasım getirmisti)

günaydın kızlarrr
nasılsınız neler yapıyosunuz..
ben bu ara yine küp şekeri fazla yemeye başladım.. kilolar aldı başını gidiyo bakalım pantolonlardan anlayabiliyorum

günaydın kızlarrr
nasılsınız neler yapıyosunuz..
ben bu ara yine küp şekeri fazla yemeye başladım.. kilolar aldı başını gidiyo bakalım pantolonlardan anlayabiliyorum
sana da günaydın canım..
çok yoğun çalışıyorum.. evde ayrı koştumaca işte ayrıRabbim sağlık versinde ne yapalım sağlık olsun...
Canım ya küp şekeri nasıl yiyiorsun kıtır kıtır))ben hayatta yiyemem..
tatlı severim ama öyle kıtır kıtı küp şekeri asla yiyemem.. bence ondan kilo almışssındır..
bence bırakmaya çalış..
bende almış olabilirim kilo iştah o biçim gene off

Günaydınn
Ben zaten hic veremedim ama almıyorumda.
Chescake,pogca,sarma kac gundur dibine dibine vurdum.
Dun baya yuruduk annemle 1.5saat kadar
Sonrasinda pastanede o 2minik acma ve kurabiyeyi yemesem eyiydi.
Bugunde oglumu okula birakicam sonra salipazarina gidicez annemle.

Dun arkadasim aradi hayret sen evdemisin diyo valla yeni girdim eve dedim
Millette nasıl gezenti bir profil izlenimi bırakmıssam artık.

Yarinda yine bir ablayla onun isini halletmeye gitcez.
Bu sene benim oglanda öglenciyken rahat rahat takilim.

Aksam esimle yemek yemiyorum bu seferde esim soyleniyo hep bana yediriyosun sen yemiyosun tabagimi dolduruyosun diyo.

Ben zayiflayamiyorsam etrafimdaki herkesi itinayla sismanlatırım insanlık ölmedi ya.

kıs ne almesin sen yaa:))
itina ile şişmanlat bakalım:)))
oh gez sefan olsun canım.. en iyisini yapıyorsun. eve tıkılıp ne yapacaksın.. keyfine bak.. çalışmasam bende evde durmazdım inan ki. ev boğuyor beni.. illa çıkıcam gündüz dışarı.. sıkılıyorum bende.. ondan çalışıyorum ya zaten..valla vermesende almıyorsun ya en büyük meziyet bence.. ben verince veriyorum ama alıncada alıyorum.. sabit kalamıyorum bi kiloda ya

Kuzu evdeki is bitmiyo darlanıyorum.
Bi de evde durdukca gelen giden oluyo gelsin pastalar gitsin borekler.
Ecükk vereydim barisi 2kilo ama zorlamam lazım
Oglumun sınavlari baslıyo kasımın ilk haftası o ara gezemem artık onla oturup beraber calisiyoruz malum.
Sen naptin betusumu alisti dimi?

Haklısın canım.. Maşallah gelenin gidenin bitmiyor hakkaten de..
çok şükür alıştı canım ya.. Kreşe gitmenin faydasını çok gördük şükür..
sabah etüt merkezine gidiyor.. babası bırakıyor.. öyle çözüm bulduk şimdilik..
öğlen servisle onlar bırakıyor okula..akşamları da ben iş çıkışı gidip alıyorum eve geçiyoruz..
şimdilik iyi gidiyor.. sağolsun öğretmenimiz çok iyi.. erkek öğretmen istiyorduk çok şükür öyle oldu..çok memnunuz şimdilik..oda seviyor öğretmenini..
ödevlerimizi de akşamdan yapıyoruz..ama inan çok yoğun geçiyor.. geen cuma günü beyza da geldi.. dün akşam gitti.birde onun eksikleri onu telaşı vardı .. dünde eve geldim ona koş buna koş derken 8,30 a kadar inan totomun üsütüne oturmadımneyse hayat işte öyle böyle geçip gidiyor canım..

Betusun olayı halledemedin demek
Zor olur kuzuma ama alışır insallah
Eksikler bitermi ya ömür biter eksik bitmez.
Bende salidan ogluma esofman bakcam evde giycek bisi yok hepsi kısacık boya gitti danam.
Orda uygun oluyo bakim bisiler ne var ne yok.
Davet bekleyenler var yani agirlamak istediklerim cagirmami bekleyenler ama tum hafta mafoluyorum
Ev temizle pasta borek oglumun odevleri bazen sabaha kaliyo aksam yetistiremiyo
Cuma kuranina kek kurabiye yapicam bu hafta
Buzluga borek yapip koysam fena olmaz diyorum
Bende kuran okutmak istiyorum evde
Havalarda soguyo nolcak bakalım
Saglık olsun artık
Beyzada alismistir artik.
Sende hem is hem betus hem ev zor canım ya.
Yazmayı biliyosa betus cabuk alisir
Bitisikegik(el yazisi) yazdirdilar cocuklara hep bu sene duz yazi yazin diyolar
Ee cocuk bilmiyoki hep gec yaziyolarmis
Yetisemiyolar demek.
Sinif ogretmeniyle baya konustum dun toplanti yapcakmis
Allah hepsine zihin acikligi versin.

canım o komşuma söyledik geçeici bakarım ama sürekli zor dedi.. bizde böyle bir çözüm bulduk.. buna da şükür diyorum..seviyor orayı da alıştı..belkide daha iyi oldu.. hem ödevlerini yaptıracaklar.. şimdi az diye evde yaptırıyorum ben ama çok olduğunda onlara bırakcam..ordada zeka oyunları oynuyrlar.. faalitetler yapıyorlar.. sabah öğlen yemeğini yiyior.. işte buna şükür.. fiyatı biraz tuzlu ama ne yapalım kısmet artık..Rabbim büyük..

he bu arada beyza alışmış canım.. ama dün giderken ağladı biraz .. canım sıkıldı.. gurbetlik nede olsa.. orayı seviyor mutlu ama bizden uzak nede olsa..bakma büyüdüğüne hala ana kuzusu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…