Benim esim ölse yemezBizim evdekilerde öyleydi bana ayak uyduruyorlar artık haftanın 3 günü benimde yiyebileceğim şeyler yapıyoruz ıspanak,pırasa,kuru fasulye vs diğer günlerde et falan ama ben çok zorlanmadım mesela onlara yapıyorumbende sadece çorba ,salata,yoğurt falan yiyorum hemhafifte oluyor çok şükür bn aşırı zorlanmadım çok zorlansam kalkar bi salata yaparım
Günah ama bizeeeeGünler sonra ilk defa cikolata yicem
Tadını merak ediyorum civar matketlerde de yoktu
Bulmusken denemek istiyorum.
Eki Görüntüle 1481912
Ya deme demeGünah ama bizeeee
Tamam bişe demedim[/QUOTE][QUOTEbize demem_lelli, post: 40330244, member: 193706"]Ya deme deme
3parçacık yedim
Hepsi 410cal
Yemedim cok fazla cal.
Uyustururlar cnm ya korkma.Aşiri tatli isteğim var.. Bende kabak tatlisinin dibine dibine vurdum.. Canim kek çikolata istiyo da bakkala gitmeye uşeniyorum.. Ayagim da iyice kotu oldu dun cok yurudum.. Doktor tirnaği cekcegini soyluyo ben korkudan titriyorum.. Poffff.. Simdi de sekerli sut isittim onu iciyorum.
tr_lelli eşin sebze yemiyo ya sağlik sorunu çikmiyo mu? Sonucta o vitaminlere ihtiyaci var... Mesela ben bulguru hiç sevmezdim pirinç yerdim hep kabizlik için doktora bi gittim.. Meger benim kabiz olmamam mucize olurmuş.. Zorunda kalinca bulgur da guzelmiş hani :)) bana bi diyet listesi vermişti feleğim şaşmişti :))
Kendime yeni tartilma yeri ayarladim.. Torpil yapmayip ağir olduğum yeri seçtimyeni kilom 56.7.. Tam depresyona gircektim ki adet oldum :))
Merhaba. Tatlı ihtiyacını en az zararla atlatmak için danette iyi bir seçenek..Aşiri tatli isteğim var.. Bende kabak tatlisinin dibine dibine vurdum.. Canim kek çikolata istiyo da bakkala gitmeye uşeniyorum.. Ayagim da iyice kotu oldu dun cok yurudum.. Doktor tirnaği cekcegini soyluyo ben korkudan titriyorum.. Poffff.. Simdi de sekerli sut isittim onu iciyorum.
Umarın sag salim atlatırsın bu durumuHahaha iyiymiş ya onun yaptiği mi doğru acepama yinede cocuga yedirebilseydin iyiydi.. Umarim saglik yonunden de babasina cekmistir..
Canim uyustururlar acisindan korkmuyorum da iki tirnagim cekilcek ikisi icinde 1er ay rapor kullanmam gerekcekmiş.. Yani 2ay rapor.. İşyerinde de goze batarim.. 2ay evin icinde cildiririm da.. Hem nasip olursa baska planlarim vardi bu ayak elimi kolumu bağladi hepten.. Dua et banada olur mu
Kalorisi mi az canim? Hic bakmiyorum ben kalorilerine fln..Merhaba. Tatlı ihtiyacını en az zararla atlatmak için danette iyi bir seçenek..
Allahtan eşin senin gibi hamarat birini bulmuş :)Umarın sag salim atlatırsın bu durumu
Acısız agrısız diledigin gibi
Valla ogluma meyveyi, corba cesitlerini yedirmeye calisiyorum
İspanak seviyo mesela
Her turlusunu yediriyorum.
Patates yemegini falan icine bisiler atip yutturuyorum.
Suan evde
Baharatli tavuk sote
Pirinc pilavı var esime
Kendime bulgur pilavı
Semizotu salatasi
Bir suru yemek oluyo ama cok az az yapıyorum alıstım artık napim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?