Canim bende tartimin nerde dogru tarttigini ogrenmek icin 4paket makarna =2kg aldim tartiya koydum baktim dogru tartiyordu.sende dene bak bu makarna olmasi gerekmiyor herhangi baska biseyde olabilir yeterki agirligi uzerinde yazsin.Tartildiğim yeri kaybettim bi parka ötede 54 biparke geride 57yim.. moralim bozuldu..
Tam 4 saat yürüdüm ayaklarim agridi..
tr_lelli dun senin mantara iç geçirdim akşam annemde kaşarli mantar yapmiş nasil sevindim anlataman :))
Haftasonu olduğu için telden giriyorum pek yazamiyorum nasilsiniz, sizde ne var ne yok?
Bekliyoruz valla hepimizin derdi syni.Bugun kardesime gittkm.. butun islerkm kaldi yarim.. bu hafta nasil toparlicam bilmiyorum. Utum evin isk yarim kaldk.◆
Canim ya ben sizler gibi sIK gireniyorum afedin.
Evet cnm esimde bende karadenizliyizCanim ya ben sizler gibi sIK gireniyorum afedin.
Buarada srn karadenizlimiydin
Bu milfoyler cok lezzetli duruyor senmi yaptin .kalorisi dusukmu?
Iki gundur tatlim var cok cok az cikolatayla idare ettim yogurda sute tarcin attim yedim ictim .yarinda ins. Becerebilirsem pirinc detoksu uyguluycam.buarada haftada bi kilo bildirimi cok daha super olacaktir.bende cumartesi bildircem ins. 1hafta (5gun) sonra ne durumdayim bakalim
Aaa ayip ediyosun ben bilmiyomuyim kuymagi hmmm canimda cekti haa :))Aksam karılı kocalı survivor izlicez diye koltuklara kurulduk daha ilk bölüm bile izleyemeden ikimizde uyuyakalmısız. :)
Oglumda anneannede.
Ee hal böyle olunca gun cabuk aydı bize.
Günaydıns!
Kahvaltı:
Bir pazar spesyeli(rabia, beyzabet bilirsiniz siz) kuymak.
Tel peynir
Beyaz peynir
Zeytin
Kızarmıs ekmek
Çay
( 3 catal kuymak, 1kızarmıs ekmek az da peynir yedim)
Eki Görüntüle 1481679
Mutlu pazarlar..
Oooo bir bilen daha yiihuuAaa ayip ediyosun ben bilmiyomuyim kuymagi hmmm canimda cekti haa :))
Pis bogazim cugurdadi
Nerde kaliyosunuz sormamda sakinca yoksaEvet cnm esimde bende karadenizliyiz
ben yaptım canım.
Kalorisini hiiic bilmiyorum
Margarin yok icinde, sekerde 1,5 corba kasigi muhallebisine koydum okadar
Karatay misirununa katin demiyo ama :)) ben sonradan ogrendim ama bayilirim kuymagaOooo bir bilen daha yiihuu
Tereyag kalori iste
Gerci karatay yiyin diyo ama:)
İstanbuldayım cnmNerde kaliyosunuz sormamda sakinca yoksa
Buarada gecmis olsun ona benzer situn bende yasadim ama daha hafifti vw kendini ragatlatarak ve piskolojik yardim alarak kafa dagitarak yani ilaCsiz atlattim cok sukur.
Ben seni gayet eglenceli neseli buluyorum sakin asma yuzunu
Ay inanmıyorum aynı ben benimde saçlarım çook dökülüyor,bnde regly olmuyorum ve bnde verdiğim kiloları alıyorum napıcaz pekiMerhaba ben lisedeyim yazin 15 kilo zorlanarak vermistim aralik ayina kadar kilomu cok guzel korudum hersey superdi adet olmuyordum doktor polikistik over oldugunu soyledi surekli yemek yemek istiyorum acikiyorum 8 kilo aldim ve veremiyorum kilomu korumya calismaktan yorulmusum sanirim boslukta buldum kendimi cok yedim hastalikta tetikledi tabi ama ben cok mutsuzum kendimi cok kotu hissediyorum veremiyorum hergun yatmadan once agliyorum annemle babam uzulmemem icin herseyui yapiyolar spor salonuna yazdirdilar fayda etmiyo saclarim acayip dokuluyo ders calisamiyorum aklim surekli diyette aklim surekli oraya calistigi icin daha cok yiyorum ozguvenim eksildi okulda sanki bana bakilip oha 1 ayda 8 kilo almis gibi konustuklarini dusunuyorum arkadaslarim surekli diyetten bahsettigimden sıkıldiklarini soyluyorlar cok mutsuzum bunu yazmak istedim irademe hakim olamiyorum yani zaten yesemde yemesemde kilo veremicem gibi bi dusune var kasfamda aslinda diyet yapsam zorda olsa veirm cunku pkolu olup verren cok kisi var belki diyet arkadasi veya arkadslari edinirsem aramizda rekabet olur beni gicik ederler ve zayiflarim diye dusunmeye basladim umarim birbirimize yardimimiz olur
Sende de mi pko var canım.Ay inanmıyorum aynı ben benimde saçlarım çook dökülüyor,bnde regly olmuyorum ve bnde verdiğim kiloları alıyorum napıcaz peki
Bilmiyorum ama anlattıklarının hepsini bendeyaşıyorumSende de mi pko var canım.
canım bir baktırsan.. regl olmamak zaten başlı başına bir sıkıntı dr lara söylesene anlatsana. olabilir pkoda .. geçmiş olsun..Bilmiyorum ama anlattıklarının hepsini bendeyaşıyorum
Sağol ablaam gittim ilaç verdi kullandım bi 5 gün oldum bitti bizim burda özele gitmen gerek başka kadın doğum yok oda para istiyor her zaman gidemiyoruzcanım bir baktırsanburada ögl olmamak zaten başlı başına bir sıkıntı dr lara söylesene anlatsana. olabilir pkoda .. geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?