Nİyet ettim diyet etmeye.

Canim bende tartimin nerde dogru tarttigini ogrenmek icin 4paket makarna =2kg aldim tartiya koydum baktim dogru tartiyordu.sende dene bak bu makarna olmasi gerekmiyor herhangi baska biseyde olabilir yeterki agirligi uzerinde yazsin.

Bugun kardesime gittkm.. butun islerkm kaldi yarim.. bu hafta nasil toparlicam bilmiyorum. Utum evin isk yarim kaldk.◆
Bekliyoruz valla hepimizin derdi syni.
Bu haftasonu bende kacirdim ama fazla degil cok sukur bazi yerlerde frenleyebildim kendimi.
Yarin ins bende bu sitwden ogrendigm ve uyguladigim pirinc detoksu yapcam 1gun. 1cay b. Pirinci suyla pisir yagsiz tuzsuz.yanindada cigsebze 1tabak.
3ogun 4saat arayla yeniliyor het ogune 1cay b. Pirinc.kilo cakili kaldigindada yapiliyor.

1saat yürüdüm

Ara ögün:

1fincan sahlep
Kremalı milföy. (4parca = 1milföy)

Eki Görüntüle 1480738
Canim ya ben sizler gibi sIK gireniyorum afedin.
Buarada srn karadenizlimiydin
Bu milfoyler cok lezzetli duruyor senmi yaptin .kalorisi dusukmu?
Iki gundur tatlim var cok cok az cikolatayla idare ettim yogurda sute tarcin attim yedim ictim .yarinda ins. Becerebilirsem pirinc detoksu uyguluycam.buarada haftada bi kilo bildirimi cok daha super olacaktir.bende cumartesi bildircem ins. 1hafta (5gun) sonra ne durumdayim bakalim

Evet cnm esimde bende karadenizliyiz
ben yaptım canım.
Kalorisini hiiic bilmiyorum
Margarin yok icinde, sekerde 1,5 corba kasigi muhallebisine koydum okadar

Aaa ayip ediyosun ben bilmiyomuyim kuymagi hmmm canimda cekti haa :))
Pis bogazim cugurdadi

Evet cnm esimde bende karadenizliyiz
ben yaptım canım.
Kalorisini hiiic bilmiyorum
Margarin yok icinde, sekerde 1,5 corba kasigi muhallebisine koydum okadar
Nerde kaliyosunuz sormamda sakinca yoksa
Buarada gecmis olsun ona benzer situn bende yasadim ama daha hafifti vw kendini ragatlatarak ve piskolojik yardim alarak kafa dagitarak yani ilaCsiz atlattim cok sukur.
Ben seni gayet eglenceli neseli buluyorum sakin asma yuzunu

İstanbuldayım cnm
Daha önce oldu ben suan ozamanların kalıntılarını cekiyorum.
Suan keyfim yerinde ama zamaninda olanların sıkıntısı.

Evt ya misir ununun kalorisini hiic arastirmadim ben
Bi arastirim bakim

Ay inanmıyorum aynı ben benimde saçlarım çook dökülüyor,bnde regly olmuyorum ve bnde verdiğim kiloları alıyorum napıcaz peki

Günaydıns!

Uykumu almıs uyandım bu sabah.
Havada fena degil.
Sabah haberlerine bakim azıcık.

Su da icesim yok icmicem

Benim güne güzel baslama, gergin uyanma gibi durumlarım vardır.
Neye göre,niye olur bilmem ama bazen seker gibi uyanırken, bazen acı biber gibi olabiliyorum.

Neyse neyse evrene enerji yollimm.
Acın cakraları.

günaydın benden de size ey güzel insanlar:))
Güzel bir gün olsun inş.. kaçamaksız güzel diyetli:)
bakalım ne kadaann yapabiliciimm diyet işini.
sabah kalktım elma sirkeli ılık suyumu içtim..şuan iştahım yok ..ama birazdan mecburum yemeye..
hadi bismillaah!!

canım bir baktırsanburada ögl olmamak zaten başlı başına bir sıkıntı dr lara söylesene anlatsana. olabilir pkoda .. geçmiş olsun..
Sağol ablaam gittim ilaç verdi kullandım bi 5 gün oldum bitti bizim burda özele gitmen gerek başka kadın doğum yok oda para istiyor her zaman gidemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…