Nİyet ettim diyet etmeye.

Kalorisi mi az canim? Hic bakmiyorum ben kalorilerine fln..

Danette puding degil mi?

Ee onu yiyene kadar evde yarım yaglı sutten minik minik tabaklara puding yapmak daha mantıklı geliyo bana
Allahtan eşin senin gibi hamarat birini bulmuş :)
idare etmeye calisiyorum canım
Her sabah da kahvalti yapar gider.
Ahh yese bi neler yapicam
Cok da cesit biliyorum ama yapamiyorum

Merhaba ben lisedeyim yazin 15 kilo zorlanarak vermistim aralik ayina kadar kilomu cok guzel korudum hersey superdi adet olmuyordum doktor polikistik over oldugunu soyledi surekli yemek yemek istiyorum acikiyorum 8 kilo aldim ve veremiyorum kilomu korumya calismaktan yorulmusum sanirim boslukta buldum kendimi cok yedim hastalikta tetikledi tabi ama ben cok mutsuzum kendimi cok kotu hissediyorum veremiyorum hergun yatmadan once agliyorum annemle babam uzulmemem icin herseyui yapiyolar spor salonuna yazdirdilar fayda etmiyo saclarim acayip dokuluyo ders calisamiyorum aklim surekli diyette aklim surekli oraya calistigi icin daha cok yiyorum ozguvenim eksildi okulda sanki bana bakilip oha 1 ayda 8 kilo almis gibi konustuklarini dusunuyorum arkadaslarim surekli diyetten bahsettigimden sıkıldiklarini soyluyorlar cok mutsuzum bunu yazmak istedim irademe hakim olamiyorum yani zaten yesemde yemesemde kilo veremicem gibi bi dusune var kasfamda aslinda diyet yapsam zorda olsa veirm cunku pkolu olup verren cok kisi var belki diyet arkadasi veya arkadslari edinirsem aramizda rekabet olur beni gicik ederler ve zayiflarim diye dusunmeye basladim umarim birbirimize yardimimiz olur

[QUOTEalkiz907, post: 40331005, member: 666937"]Merhaba ben lisedeyim yazin 15 kilo zorlanarak vermistim aralik ayina kadar kilomu cok guzel korudum hersey superdi adet olmuyordum doktor polikistik over oldugunu soyledi surekli yemek yemek istiyorum acikiyorum 8 kilo aldim ve veremiyorum kilomu korumya calismaktan yorulmusum sanirim boslukta buldum kendimi cok yedim hastalikta tetikledi tabi ama ben cok mutsuzum kendimi cok kotu hissediyorum veremiyorum hergun yatmadan once agliyorum annemle babam uzulmemem icin herseyui yapiyolar spor salonuna yazdirdilar fayda etmiyo saclarim acayip dokuluyo ders calisamiyorum aklim surekli diyette aklim surekli oraya calistigi icin daha cok yiyorum ozguvenim eksildi okulda sanki bana bakilip oha 1 ayda 8 kilo almis gibi konustuklarini dusunuyorum arkadaslarim surekli diyetten bahsettigimden sıkıldiklarini soyluyorlar cok mutsuzum bunu yazmak istedim irademe hakim olamiyorum yani zaten yesemde yemesemde kilo veremicem gibi bi dusune var kasfamda aslinda diyet yapsam zorda olsa veirm cunku pkolu olup verren cok kisi var belki diyet arkadasi veya arkadslari edinirsem aramizda rekabet olur beni gicik ederler ve zayiflarim diye dusunmeye basladim umarim birbirimize yardimimiz olur[/QUOTE]
Canim ben hazirlik okurken nasil kiloluymuşum resimlerime bakiyorum da.. Suan ustunden 10 yil geçti hala o pantolonlarim buyuk gelir.. Kendini sikma.. Vermek zorundayim dedikce daha zor veriliyo.. Stres yapilcak bisey yok. Onceligin derslerin olsun.. Saglik icin yuru, spor yap.. Kafan rahat olduktan sonra daha iyi kilo verdigini gorceksin

Benim erkek arkadaşim da herşeyi yer ama ben yemek yapmayi bilmiyorum

Haklısınız once kafamdan cıkarmam gerekiyor
Canım gecmis olsun uzulme.
Tabiki motivasyon cook önemli elim(iz)den geleni yaparız birbirimize

Diyet yazdim ben basliga ama kimseye ben diyetteyim demiyorum.

Sagliklı besleniyorum, az yiyorum, porsiyon kucultuyorum adı altında ilerliyorum.

Sacın icin lavanta suyu, ısırgansuyu, tresan ısirganlı sampuan kullan memnun kalırsın.

Diyet degil de ben artik saglikli, daha az ,daha kaliteli beslenicem de
Öyle sartlandir kendini.
Ara ögunlere agirlik ver
Aksam 7den sonra yemek yeme.
Yani boyle seyler yaparak kurtulcaz insallah.

Benim erkek arkadaşim da herşeyi yer ama ben yemek yapmayi bilmiyorum
Ahh ah
Esime diyorum ki sana soyle mezeler hazirlasam, guzel bir yaprak sarma yapsam(yaprak beyaz lahanada yemez karalahana yer onuda yarmalı)
Manti yapsam(manti bile yemiyoo ühü ühü)
Yesek.

Sen ordan bana 2yumurta kirsan,cay demlesen makbule gecer diyo.

Ruh öküzüm ya.

Bigun benimkiyle size oturmaya gelelim elindekinin kiymetini anlasin benimkide yazik ilerde bi corba bi salata yapsak yeter bana diyo.. O kadar umutsuz benden

Bigun benimkiyle size oturmaya gelelim elindekinin kiymetini anlasin benimkide yazik ilerde bi corba bi salata yapsak yeter bana diyo.. O kadar umutsuz benden
Anlamaz bu modeller tatlım
Fabrikasyon hatası.

Sarmalar mezeler he.. Benim burdan ağzim sulandi... Eşin çok şansli ama farkinda değil..
Ben çok ozeniyorum senin gibi çesit çesit yapanlara.. Simdilik ogrenmiyo olsamda ilerde guzel sofralar hazirlama hayalim var :))

Bu arada kuymak gordum bak aklima geldi.. Adini cok duydum ama hic yemedim.. Bi ara tarif istesem verir misin?
Konu diyetten yemeklere dondu ama kusura bakmayin artik

Bu arada kuymak gordum bak aklima geldi.. Adini cok duydum ama hic yemedim.. Bi ara tarif istesem verir misin?
Konu diyetten yemeklere dondu ama kusura bakmayin artik
Tabiki veririm
Olsun her telden dedim ben bastan
Hersyden var burda.
Hic yemeyenler bile begeniyolar guzel,doyurucu ekmeksiz seviyorum ben mesela, esim ekmekle seviyo

Tereyag ı tavada eritiyosun
Tavanın yarısına kadar su ,tuz koyup kaynatıyosun kaynarken bir elinde kasik diger elinde misir unu yavas yavas atarak hizli hizli karistiriyosun.
Muhallebi kıvamı olması gerek.
Tel peyniri de koyup kisiga yakin ateste 5-6dk kadar pisiyo tereyaglar uzerine cikiyo zaten.

Tereyagina direk misirununu da ekleyip kavurarak daha sonra suyunu ve peynirini verip kivam verdirerekde yapilabilir.

Benim unum baya kavrulmus un oldugundan extra kavurmadim.

Ölcu veremedim ölcusuz yapiyorum genelde her pazar 10 yildir pistiginden evimizde alistim.

Ölculu yapip bi ara olcude yazarim ama

Sarmalar mezeler he.. Benim burdan ağzim sulandi... Eşin çok şansli ama farkinda değil..
Ben çok ozeniyorum senin gibi çesit çesit yapanlara.. Simdilik ogrenmiyo olsamda ilerde guzel sofralar hazirlama hayalim var :))
Artik nette hersey var canım
Yaparsın.

Haklısınız once kafamdan cıkarmam gerekiyor ama dusunmemek elde degil

tesekkur ederim annem keten tohumu kaynatıp suruyo iyi geliyomuş aynen akşamları cok yemiyorum sadece instagramda bir kur duydum yag yakıyormuş faydasını gordum gibi onu yapıyorum sizede tavsiye ederim gece yatmadan 30 dk once 3 yemek kaşıgı yogurdun içine pul biber ekleniyor ve yarım limon sıkılıyor tadıda kotu degil 15 gun uygulanıyordu sanırım ben yapıyorum şuan bunu faydasını gordum

Sistt noluyo bakiim burada.. bende bugun hiicc diyet kalmadi. Iyice abarttim misafirlikte olunca.kuymaga gelince imm bizdede nerdeyse her hafta sonu piserguzel ama cokda kalori off"

Sistt noluyo bakiim burada.. bende bugun hiicc diyet kalmadi. Iyice abarttim misafirlikte olunca.kuymaga gelince imm bizdede nerdeyse her hafta sonu piserguzel ama cokda kalori off"
Bu hafta sıkarsın canım
Sensiz olmuyo gel.
Az yicez onu napalım benim esim.o tavayı tek basına yiyo :)
Acıktım ben ama cikolata yedim diye yemicem bisi.

Yarin ins bomba gibi geliom.. bu kez basarcam.. tam diyet degil.. ama ekmek hamur isi ve tatli olmicak hayatimda.. en azindan su 3 kiloyu veresiye kadaann.. bekleyin beni anacumm geliommm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…