Kalorisi mi az canim? Hic bakmiyorum ben kalorilerine fln..
idare etmeye calisiyorum canımAllahtan eşin senin gibi hamarat birini bulmuş :)
hem çikolata isteğini kesiyor hem de kalorisi 110-120 civarı. Ben haftada bir tane tatlı niyetine yemeyi düşünüyorumKalorisi mi az canim? Hic bakmiyorum ben kalorilerine fln..
Benim erkek arkadaşim da herşeyi yer ama ben yemek yapmayi bilmiyorumDanette puding degil miaklimae kadar evde yarım yaglı sutten minik minik tabaklara puding yapmak daha mantıklı geliyo bana
idare etmeye calisiyorum canım
Her sabah da kahvalti yapar gider.
Ahh yese bi neler yapicam
Cok da cesit biliyorum ama yapamiyorum
Canım gecmis olsun uzulme.Haklısınız once kafamdan cıkarmam gerekiyor
Ahh ahBenim erkek arkadaşim da herşeyi yer ama ben yemek yapmayi bilmiyorum
Bigun benimkiyle size oturmaya gelelim elindekinin kiymetini anlasinAhh ah
Esime diyorum ki sana soyle mezeler hazirlasam, guzelkahvarma yapsam(yaprak beyaz lahanada yemez karalahana yer onuda yarmalı)
Manti yapsam(manti bile yemiyoo ühü ühü)
Yesek.
Sen ordan bana 2yumurta kirsan,cay demlesen makbule gecer diyo.
Ruh öküzüm ya.
Anlamaz bu modeller tatlımBigun benimkiyle size oturmaya gelelim elindekinin kiymetini anlasinbenimkide yazik ilerde bi corba bi salata yapsak yeter bana diyo.. O kadar umutsuz benden
Tabiki veririmBu arada kuymak gordum bak aklima geldi.. Adini cok duydum ama hic yemedim.. Bi ara tarif istesem verir misin?
Konu diyetten yemeklere dondu ama kusura bakmayin artik
Artik nette hersey var canımSarmalar mezeler he.. Benim burdan ağzim sulandi... Eşin çok şansli ama farkinda değil..
Ben çok ozeniyorum senin gibi çesit çesit yapanlara.. Simdilik ogrenmiyo olsamda ilerde guzel sofralar hazirlama hayalim var :))
Canım gecmis olsun uzulme.
Tabiki motivasyon cook önemli elim(iz)den geleni yaparız birbirimize
Diyet yazdim ben basliga ama kimseye ben diyetteyim demiyorum.
Sagliklı besleniyorum, az yiyorum, porsiyon kucultuyorum adı altında ilerliyorum.
Sacın icin lavanta suyu, ısırgansuyu, tresan ısirganlı sampuan kullan memnun kalırsın.
Diyet degil de ben artik saglikli, daha az ,daha kaliteli beslenicem de
Öyle sartlandir kendini.
Ara ögunlere agirlik ver
Aksam 7den sonra yemek yeme.
Yani boyle seyler yaparak kurtulcaz insallah.
Bu hafta sıkarsın canımSistt noluyo bakiim burada.. bende bugun hiicc diyet kalmadi. Iyice abarttim misafirlikte olunca.kuymaga gelince imm bizdede nerdeyse her hafta sonu piser guzel ama cokda kalori off"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?